food & lifestyle
coaching

LIONESS LIFESTYLE TRANSFORMATION COACHING

Wil je afvallen en weet je niet goed hoe je daaraan begint? Of streef je naar een gezondere levensstijl, maar kan je je goede voornemens maar moeilijk omzetten in de praktijk? Waar jij ook mee worstelt: onze personal coaches zijn er voor jou! Bij Lioness zetten we alles op alles om vrouwen zich beter in hun vel te doen voelen, zowel fysiek als mentaal.

Om zichtbare resultaten te behalen, is het belangrijk dat je realistische en haalbare doelen nastreeft én dat je daar ook met plezier naartoe werkt. Onze personal coaches begeleiden je dan ook graag in jouw reis naar een Lioness lifestyle.

Ben jij – net als onze andere leeuwinnen – een echt groepsdier en  wil je trainen bij Lioness, maar heb je naast het sporten ook nood aan die persoonlijke begeleiding op vlak van levensstijl en voeding?

Dan is een Sport & Lifestyle Membership echt iets voor jou!

Train je al ergens anders en ben je op zoek naar online Foodcoaching, dan kan je zeker ons Online Food & Lifestyle Traject bekijken.

 

HOE WORD JE  PRECIES BEGELEID NAAR JOUW LIONESS LIFESTYLE?

Elke Lioness heeft haar eigen doel om naartoe te werken.
Logisch dus dat we je geen kant-en-klare reis kunnen aanbieden, maar wel jou gedurende 12 weken begeleiden in de zoektocht naar de Lioness Lifestyle die past bij JOU!

WAT KRIJG JE DAN PRECIES TIJDEN ZO’N FOOD & LIFESTLE COACHING IN ONS TRAINING CENTER? 

 • Uitgebreid intakegesprek (1u t.w.v. 60 EUR)
  Het eerste intakegesprek in ons leeuwinnenkot nemen we heel uitgebreid de tijd om jou beter te leren kennen en samen te ontdekken hoe we jou het beste kunnen begeleiden in je reis naar die Lioness Lifestyle.Er wordt een plan van aanpak samen opgesteld & je gaat naar huis met een persoonlijk voedingsschema, een 12 weken Lioness Lifestyle Tracker en veel meer!
 • Wekelijkse coachingcall via Zoom (30-45 minuten per week gedurende 12 weken t.w.v. 390 EUR)
  Na dat eerste intakegesprek in de zaal volgt er wekelijks een coaching gesprek via Zoom. Zo zijn we écht die stok achter de deur!
 • Inbodyscans (na 6 en 12 weken: t.w.v. 60 EUR)
  Na 6 en 12 weken komen we nog eens samen in de zaal voor het coaching gesprek en zal er opnieuw een inbodyscan en metingen gedaan worden om te zien of er iets moet aangepast worden aan jouw voedingsschema, maar ook vooral om te zien wat voor fantastische resultaten jij al gehaald hebt.
 • Lifetime Access tot onze Lioness Lifestyle Academy (t.w.v. 249 EUR)
  Onze Lioness Lifestyle Academy is een online cursus met maar liefst 12 modules die jij op eigen tempo volgt- we leggen je alles uit om je te begeleiden in de zoektocht naar jouw Lioness Lifestyle met allerhande tips en tricks en concrete oefeningen om ervoor te zorgen dat jij een levensstijl vindt die bij je past en die je altijd zal kunnen volhouden

Lioness Lifestyle Transformation

samen met een abonnement bij Lioness

Deze formule is gepast als jij ook beslist om 1,2 of 3 keer bij Lioness te komen sporten!

 

vanaf €218/maand

Online Lioness Lifestyle Transformation Coaching

Deze formule is gepast als jij al in een andere club sport, maar wel onze begeleiding wilt op vlak van voeding en levensstijl.

 

€159/maand

LIONESS LIFESTYLE TRANSFORMATION PROGRAM

 

Lioness Power & Fabulous 

3 trainingen per week t.w.v. €139

12 weken

Persoonlijk Lioness Lifestyle Transformation Programma

Prijs: €298/maand

 

Lioness Strong & Fabulous

2 trainingen per week 

12 weken

Persoonlijk Lioness Lifestyle Transformation Programma

Prijs: €258/maand

 

Lioness Fit & Fabulous

Abonnement 1 training per week t.w.v. €59

12 weken

 Persoonlijk Lioness Lifestyle Transformation Programma

Normale Prijs: €218/maand 

BENIEUWD NAAR HET ADVIES VAN ONZE transformatieCOACH?

VRAAG HIER EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN!