food & lifestyle
coaching

FOOD & LIFESTYLE COACHING BIJ LIONESS

Wil je afvallen en weet je niet goed hoe je daaraan begint? Of streef je naar een gezondere levensstijl, maar kan je je goede voornemens maar moeilijk omzetten in de praktijk? Waar jij ook mee worstelt: onze personal coaches zijn er voor jou! Bij Lioness zetten we alles op alles om vrouwen zich beter in hun vel te doen voelen, zowel fysiek als mentaal.

Om zichtbare resultaten te behalen, is het belangrijk dat je realistische en haalbare doelen nastreeft én dat je daar ook met plezier naartoe werkt. Onze personal coaches begeleiden je dan ook graag in jouw reis naar een Lioness lifestyle. Ben jij – net als onze andere leeuwinnen – een echt groepsdier, maar heb je ook nood aan die persoonlijke begeleiding op vlak van levensstijl en voeding? Dan is een sport & lifestyle membership echt iets voor jou! Wil je misschien nog niet all the way gaan of heb je net iets minder ondersteuning nodig? Dan kan een Result-package ook zeker werken! Hoe dan ook staan onze personal coaches steeds paraat om samen met jou te werken aan die nieuwe, gezonde levensstijl die je écht kan volhouden.

HOE WORD JE DAN PRECIES BEGELEID NAAR JOUW LIONESS LIFESTYLE?

Elke Lioness heeft haar eigen doel om naartoe te werken. Logisch dus dat we je geen kant-en-klare reis kunnen aanbieden, maar wel jou gedurende 12 weken begeleiden in de zoektocht naar de Lioness Lifestyle die past bij JOU!

Wat krijg je dan precies tijdens zo’n Food & Lifestyle Coaching in ons Training Center? 

  • Uitgebreid intakegesprek (1u)

Het eerste intakegesprek in ons leeuwinnenkot nemen we heel uitgebreid de tijd om jou beter te leren kennen en samen te ontdekken hoe we jou het beste kunnen begeleiden in je reis naar die Lioness Lifestyle.

Er wordt een plan van aanpak samen opgesteld & je gaat naar huis met een persoonlijk voedingsschema, een 12 weken Lioness Lifestyle Tracker en veel meer!

  • Wekelijkse coachingcall via Zoom

Na dat eerste intakegesprek in de zaal volgt er wekelijks een coachingsgesprek via Zoom. Zo zijn we écht die stok achter de deur!

  • inbodyscans (na 6 en 12 weken: twv 60 EUR)

Na 6 en 12 weken komen we nog eens samen in de zaal voor het coachingsgesprek en zal er opnieuw een inbodyscan en metingen gedaan worden om te zien of er iets moet aangepast worden aan jouw voedingsschema, maar ook vooral om te zien wat voor fantastische resultaten jij al gehaald hebt. 

  • Persoonlijk wekelijks voedingsschema met voordbeelddagmenu en variatielijst (twv 9,95 EUR/maand)

Je krijgt een persoonlijk voedingsschema met voorbeelddagmenu en een variatielijst doorgestuurd. We gaan je échter helpen om niet alles letter per letter te volgen, maar te zoeken naar voedingskeuzes die passen bij jou!

  • Lifetime Access tot onze Lioness Lifestyle Academy (twv 249 EUR)

Onze Lioness Lifestyle Academy is een online cursus met maar liefst 12 modules die jij op eigen tempo volgt- we leggen je alles uit om je te begeleiden in de zoektocht naar jouw Lioness Lifestyle met allerhande tips en trickes en concrete oefeningen om ervoor te zorgen dat jij een levensstijl vindt die bij je past en die je altijd zal kunnen volhouden

 

Lioness Power & Fabulous 

3 trainingen per week twv €139

 12 weken Lioness Food & Lifestyle                   Personal Coaching Traject 

Normale Prijs: €279/maand

Nu voor slechts €239/maand

 

Lioness Strong & Fabulous

2 trainingen per week twv €99

12 weken Lioness Food & Lifestyle                   Personal Coaching Traject

Normale Prijs: €239/maand

Nu voor slechts €199/maand 

 

Lioness Fit & Fabulous

Abonnement 1 training per week twv €59

12 weken Lioness Food & Lifestyle                    Personal Coaching Traject 

Normale Prijs: €209/maand

Nu voor slechts €169/maand 

 

BENIEUWD NAAR HET ADVIES VAN ONZE FOOD & LIFESTYLE COACH?

VRAAG HIER EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN!