food & lifestyle
coaching

FOOD & LIFESTYLE COACHING BIJ LIONESS

Wil je afvallen en weet je niet goed hoe je daaraan begint? Of streef je naar een gezondere levensstijl, maar kan je je goede voornemens maar moeilijk omzetten in de praktijk? Waar jij ook mee worstelt: onze personal coaches zijn er voor jou! Bij Lioness zetten we alles op alles om vrouwen zich beter in hun vel te doen voelen, zowel fysiek als mentaal.

Om zichtbare resultaten te behalen, is het belangrijk dat je realistische en haalbare doelen nastreeft én dat je daar ook met plezier naartoe werkt. Onze personal coaches begeleiden je dan ook graag in jouw reis naar een Lioness lifestyle. Ben jij – net als onze andere leeuwinnen – een echt groepsdier, maar heb je ook nood aan die persoonlijke begeleiding op vlak van levensstijl en voeding? Dan is een sport & lifestyle membership echt iets voor jou! Wil je misschien nog niet all the way gaan of heb je net iets minder ondersteuning nodig? Dan kan een Result-package ook zeker werken! Hoe dan ook staan onze personal coaches steeds paraat om samen met jou te werken aan die nieuwe, gezonde levensstijl die je écht kan volhouden.

HOE WORD JE DAN PRECIES BEGELEID NAAR JOUW LIONESS LIFESTYLE?

Elke Lioness heeft haar eigen doel om naartoe te werken. Logisch dus dat we je geen kant-en-klare reis kunnen aanbieden, maar wel jou gedurende 12 weken begeleiden in de zoektocht naar de Lioness Lifestyle die past bij JOU!

Wat krijg je dan precies tijdens zo’n Food & Lifestyle Coaching in ons Training Center? 

  • Uitgebreid intakegesprek (45min à 1u)

Het eerste intakegesprek in ons leeuwinnenkot nemen we heel uitgebreid de tijd om jou beter te leren kennen en samen te ontdekken hoe we jou het beste kunnen begeleiden in je reis naar die Lioness Lifestyle.

  • Personal Coaching incl 4 inbodyscans (twv 120 EUR)

Na dat eerste gesprek volgt er elke maand een coachingsgesprek inclusief Inbodyscan twv 30 EUR en wekelijks blijf jij contact hebben met je coach.

  • Persoonlijk voedingsschema met voordbeelddagmenu en variatielijst

Je krijgt een persoonlijk voedingsschema met voorbeelddagmenu en een variatielijst doorgestuurd. We gaan je échter helpen om niet alles letter per letter te volgen, maar te zoeken naar voedingskeuzes die passen bij jou!

  • 12 hoofdstukken Lioness Lifestyle werkboek

Wekelijks krijg je een hoofdstukje doorgestuurd waarin we je  kennis meedelen over de Lioness Lifestyle en je ook aan het werk zetten om het toe te passen.

  • Lioness Lifestyle Recepten

Wekelijks krijg je ook per mail enkele recepten toegestuurd ter inspiratie, zodat je beseft dat gezond eten écht lekker, snel en goedkoop kan zijn!

  • Lioness Lifestyle Handouts & Tools

Deze handouts & tools zijn kleine handleidingen voor situaties waar wij als vrouwen nu eenmaal mee moeten dealen zoals de menstruatie, emo-eten, op restaurant gaan, omgaan met mensen die zeggen dat we toch helemaal niet té dik zijn, etc… Het zijn dus tips & tricks om jou te helpen in elke situatie als een échte leeuwin te reageren.

  • Toegang tot een besloten Facebook Community

Een besloten Facebook Groep voor al onze Food & Lifestyle klanten waar je feedback, motivatie en inspiratie kan vragen aan zowel de Lioness Coaches als de andere leeuwinnen die bezig zijn aan hun reis naar hun Lioness Lifestyle.

Lioness Power & Fabulous 

3 trainingen per week twv €119

 12 weken Lioness Food & Lifestyle                   Personal Coaching Traject 

Normale Prijs: €279/maand

Nu voor slechts €239/maand

 

Lioness Strong & Fabulous

2 trainingen per week twv €84

12 weken Lioness Food & Lifestyle                   Personal Coaching Traject 

Normale Prijs: €239/maand

Nu voor slechts €199/maand 

 

Lioness Fit & Fabulous

Abonnement 1 training per week twv €49

12 weken Lioness Food & Lifestyle                    Personal Coaching Traject 

Normale Prijs: €209/maand

Nu voor slechts €169/maand 

 

BENIEUWD NAAR HET ADVIES VAN ONZE FOOD & LIFESTYLE COACH?

VRAAG HIER EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN!