bootcamps

ZO’N BOOTCAMP, WAT HOUDT DAT JUIST IN?

Tijdens onze bootcamps kan je een uur lang werken aan jouw kracht en uithoudingsvermogen, onder professionele begeleiding van één van onze coaches. Daarbij krijg je gezelschap van maximaal 13 andere vrouwen. Door in kleine groepjes te trainen, kunnen onze coaches je snel te hulp schieten als er eens een oefening wat minder goed gaat. Daarnaast zijn zij er ook om je te motiveren, om je grenzen te verleggen en je te steunen als je het moeilijk hebt.

Uiteindelijk is het ons doel om jou te helpen richting jouw Lioness lifestyle. De combinatie van cardio- en krachttraining is daar ideaal voor. Als je dat dan nog eens aanvult met gezonde eetgewoontes, heb je jouw doel in no time bereikt! Wil je fitter, sterker of slanker worden? No problem! Als je elke keer weer tot het uiterste gaat, is alles mogelijk!

Onze bootcamps zijn één voor één opgebouwd volgens het HIIT-principe. Dat betekent dat je 50 minuten lang aan hoge intensiteit traint, met kleine tussenpozen tussen de verschillende oefeningen door. Dergelijke intervaltraining is niet alleen de ideale manier om vet te verbranden, maar er zijn ook nog tal van gezondheidsvoordelen aan verbonden:

  • Het is de gemakkelijkste manier om buikvet te verliezen met behoud van spiermassa
  • Je verbrandt 3 keer meer calorieën dan bij traditionele cardiovasculaire trainingen
  • Het afterburn effect zorgt ervoor dat je lichaam ook meer calorieën verbrandt in de uren na je training
  • Het zorgt voor een smallere taille, een sterker lichaam en zóveel meer
  • Het verlaagt nuchtere insuline en verhoogt de insulinegevoeligheid
  • Het zorgt voor een betere stofwisseling
  • Het verbetert HDL, de ‘goede’ cholesterol
  • Het verlaagt de bloeddruk
  • Het verbetert de bloedspiegel van gezondheidsbeschermende antioxidanten

Geen tijd te verliezen dus! Maak hieronder kennis met onze verschillende Bootcamps.

Word fitter, sterker en zelfzekerder!

LIONESS BOOTCAMP

Wil je fitter, sterker of slanker worden? Kom dan zeker eens langs tijdens onze Lioness bootcamps! Door cardio- en krachttraining met elkaar te combineren, ga je zowel vet verbranden als spiermassa opbouwen. En dat op amper 50 minuten, onder professionele begeleiding van onze coaches en in beperkt gezelschap.

Wil je fitter worden?

Tijdens de Lioness bootcamps word je uitgedaagd om jouw uithoudingsvermogen te verbeteren. Daartoe voorzien we een aantal cardiovasculaire oefeningen, die afgewisseld worden met krachttrainingen en rustmomenten. Zo kan jij een uur lang tot het uiterste gaan zonder je spieren te overbelasten!

Wil je sterker worden?

Door cardiotraining te combineren met krachttraining, word je niet alleen fitter, maar ook sterker! Om spiermassa op te bouwen, is het belangrijk dat je de intensiteit van de oefeningen zo hoog mogelijk legt. Een intervaltraining is dan ook de ideale manier om snel resultaat te boeken!

Wil je slanker worden?

Onze bootcamps bieden een evenwichtige combinatie van cardio- en krachttraining, zodat je op een minimum van tijd een maximaal resultaat kan behalen. Terwijl de cardiotraining erop gericht is om snel calorieeën te verbranden, garandeert de krachttraining de vetverbranding op langere termijn.

Wil jij het effect van onze bootcamps zelf ervaren?

plan jouw bootcamp in

Oké, je weet nu min of meer wat een bootcamp inhoudt en welke bootcamps je zoal kan volgen bij Lioness. Maar hoeveel kost dat? Wanneer vinden ze plaats? En waar kan jij je inschrijven? We leggen het je graag uit!

Als je wil deelnemen aan één van onze bootcamps, kan je ervoor kiezen om eens twee lessen te komen proberen met het Start to Lioness-pakketje. Of nog beter: je vliegt er ineens in en schaft meteen een membership aan. Daarbij kies je zelf hoe vaak je wil komen trainen. Wanneer de trainingen georganiseerd worden, vind je in onze agenda. Heb je nog vragen, dan kan je die altijd stellen via ons contactformulier. Geen vragen meer? Schrijf je dan snel in via onderstaande button en begin binnenkort al aan jouw reis richting die Lioness lifestyle!