What we do?

 

 

we empower you

 

 

Elke vrouw- van absolute beginner tot ervaren sportieve fitness chick- kan genieten van onze groepslessen- variërend van bootcamps, krachttraining, boksen, core training tot programma’s speciaal voor vrouwen op latere leeftijd of vrouwen tijdens en na hun zwangerschap!

Met welke les je start, kan je volledig zelf kiezen! Het allerbelangrijkste is dat JIJ een manier van krachttraining en sporten vindt die bij jou past en die je graag doet!

Naast de groepslessen kan je bij ons ook nog terecht voor voedingsbegeleiding en advies!

Wat jouw doel ook is: bij Lioness vind je gegarandeerd wat je zoekt! 

Onze missie is duidelijk: we willen jou écht in je kracht zetten en laten zien dat je tot alles in staat bent door middel van krachtraining in kleine groep en onder begeleiding van een professionele personal trainer, ons Lioness Success programma en maandelijkse 1-to-1 coaching zodat je écht de acties onderneemt om jouw doel te behalen én last but not least: geniet van sporten! 

Ontdek hieronder alvast verschillende lessen en kom gewoon eens 2 lessen proberen. Het lijkt een grote stap, maar het is vaak door het te ervaren dat je beseft dat Lioness dé fitness club is waar jij als vrouw al zo lang naar op zoek bent: eentje met leuke vrouwen om je heen, eentje met motiverende coaches en afwisselende workouts! 

 

ONTDEK HIERONDER ONZE VERSCHILLENDE LESSEN &

Bootcamps

Tijdens onze bootcamp kan je een uur lang werken aan jouw kracht- en uithoudingsvermogen.

Je traint 50 minuten lang aan hoge intensiteit, met korte tussenpauzes tussen de verschillende oefeningen! 

POWER HOUR

Een naam die heel wat dames afschrikt! Toch is deze les ook erg geschikt voor beginners! Je hoeft niet te vrezen voor het lichaam van een bodybuilder, because we will build booty!

Met onze krachttrainingsschema train je samen met de andere leeuwinnen naar een prachtig vrouwelijk, strak en sterk lichaam! 

core hour

Vaker last van lage rugpijn? Tijdens Core Hour pakken we de dieperliggende buik- en rugspieren grondig aan zodat jij jouw core stability verbetert en rugklachten of andere blessures door overbelasting kan vermijden!

 

LIONESS BOX

Time to sweat: je krijgt tijdens de bokstraining niet alleen de mogelijkheid om je frustraties er af te slaan, maar je werkt ook aan je conditie én je bokstechnieken!

 

POWERGRAN

Denk jij: ik ben te oud om aan krachttraining te doen? Daar heb je het mis! Ontdek ons Powergran programma: een krachttrainingsprogramma volledig op maat van onze iets oudere dames! Zo heerlijk om samen met jouw leeftijdsgenoten te knallen! 

Powermom

Wil jij fitter dan ooit bevallen en goed herstellen na de bevalling? Dan zijn onze PowerMom-lessen iets voor jou: dit kan je bij ons zowel in ons leeuwinnenkot als thuis!

 

ONTDEK HIERONDER HOE WIJ JE NAAST HET SPORTEN HELPEN JE DOELEN TE BEREIKEN

Lioness is meer dan sporten alleen! Wij weten dat jij als vrouw zoveel meer kracht in je hebt zitten en veel meer uit je leven kan halen! Je hebt alleen de juiste tools en ondersteuning nodig! Zodra je een abonnement neemt bij onze club gaan wij- als Lioness coaches- met jou aan de slag om je te helpen jouw doelen te behalen en jezelf verder te ontwikkelen op vlak van voeding en mindset! 

Is het voor jou echt heel belangrijk om af te vallen? Ben je dat eindeloze gejojo beu? En helemaal klaar met de strijd tegen de weegschaal? En heb je daarbij intensievere persoonlijke begeleiding nodig? Dan kan je bij Coach Chloé terecht voor ons 12-weekse Food and Lifestyle programma.

 

 

HET LIONESS SUCCESS PROGRAMMA

We weten dat heel wat vrouwen bij ons komen aankloppen voor te starten met krachttraining, maar ook wel willen werken aan hun gezondheid: minder stress, een klein beetje gewicht verliezen, stoppen met eetbuiten, …

Wat je doel ook is, wij helpen elke Lioness persoonlijk met ons Lioness Sucess Programma op vlak van voeding, mindset en zelfvertrouwen, want dat is ons doel bij elke vrouw: ervoor zorgen dat je voor eens en voor altijd jezelf graag ziet!

En als het eens wat minder gaat?

Dan plan je gewoon een pep-talk met 1 van de coaches in en springen we- zoals je hierboven ziet- met een big smile asap achter onze computer om jou zo snel mogelijk te helpen en te coachen!

Ben je benieuwd naar dit success programma?

Kom dan alvast eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Voedingsschema afvallen vrouw

LIONESS FOOD & LIFESTYLE COACHING

Ben jij een leeuwin die écht wilt afvallen en dus persoonlijke voedingsbegeleiding zoekt, dan is coach Chloé er voor jou!

 

Afvallen is geen kwestie van een tijdelijk dieet volgen, maar stap voor stap je gedrag en eetgewoontes aan te passen zodat je niets hoeft ‘vol te houden’  zonder verboden producten en toch krijgt waar je naar verlangt, namelijk een lijf waar je trots op bent!

Ga samen met coach Julie 12 weken aan de slag met een praktisch en persoonlijk plan om je streefgewicht stap voor stap te bereiken!

En stop voor eens en voor altijd met diëten, maar start met succesvol afvallen!

 

Wil jij graag meer te weten komen over onze Food & Lifestyle coaching?

Via de onderstaande knop ontdek je er alles over!