Lioness:

Our memberships

Sport & lifestyle

3 maanden sport- en
persoonlijke voedingsbegeleiding

Sport

3 maanden sporten,
incl. Lioness Success Programma
en 3maandelijks persoonlijke opvolging

Start to Lioness

Twee proeflessen

PowerMom

Krachttraining en sporten tijdens en na de zwangerschap

PowerGran

Coachingstraject voor
vrouwen op leeftijd

Pay as you go

Beurtenkaarten voor
training en coaching

WIL JIJ ONTDEKKEN WELK ABONNEMENT HET BEST BIJ JE PAST? 

SPORT & LIFESTYLE MEMBERSHIPS

Sporten is belangrijk, maar het grootste gedeelte van je resultaat is afkomstig uit de 164 uur per week naast je training! Zodra je wilt afvallen, draait het voor 80% om voeding en voor 20% om beweging. Soms durven we zelfs zeggen: 60% voeding, 20% beweging en 20% gedrag, mindset en lifestyle. Want voor een blijvend resultaat is het belangrijk dat je jezelf niet alleen goede gewoontes aanleert, maar ze ook behoudt! Bij de Lioness Sport & lifestyle memberships word je 12 weken intensief begeleid op vlak vak sport, voeding en lifestyle, zodat je helemaal klaar bent om die Lioness lifestyle op je eentje verder te zetten.

Wat houdt dat juist in, zo’n Sport & lifestyle membership?

Eerst en vooral stippelen we jouw ideale reis uit tijdens een ‘Get on board’-intakegesprek met één van onze personal coaches. We trakteren je op een InBodyscan en analyseren je huidige gewoontes zodat we concrete doelen kunnen vastleggen die écht haalbaar zijn. Geen valse verwachtingen, maar wel een kant-en-klaar plan dat jou helpt richting die Lioness lifestyle!

Jij bepaalt zelf hoe vaak je wil komen sporten. Ga je all the way met drie trainingssessies per week, of denk je dat één training per week volstaat? De keuze is aan jou! Bij Lioness sport je sowieso in beperkt gezelschap. Op die manier kunnen onze personal coaches jou helpen of bijsturen waar nodig.

Hoe zit het dan met die voedings- en lifestylebegeleiding?

Op basis van je intakegesprek stellen onze coaches niet alleen een gepersonaliseerd flight plan, maar ook een aangepast voedingsschema voor jou op. Zo heb jij een duidelijk plan richting jouw Lioness lifestyle. Heb je gaandeweg nog vragen of twijfels? Dan kan je onze coaches 24/7 bereiken via mail of Whatsapp. Daarnaast verwachten we een wekelijkse online check-in zodat we je vooruitgang kunnen opvolgen en bijsturen waar nodig. Tot slot plannen we graag een maandelijks coachingsgesprek in ons leeuwinnenkot in, waar je een nieuwe InBodyscan krijgt en we jouw evolutie qua levensstijl en zelfverzekerdheid uitgebreid bespreken. Zo zorgen we ervoor dat jouw planning voor de komende maand weer helemaal op punt staat en jij die reis naar een Lioness lifestyle met succes kan verderzetten.

Dare to F.L.Y.

Wees niet bang, lieve Lioness. Dare to F.L.Y. and First Love Yourself. Bij Lioness willen we dat elke vrouw zich goed voelt in haar vel. Het Sport & lifestyle membership is de ideale manier om de beste versie van jezelf te worden. Je geniet niet alleen van persoonlijke begeleiding in een klein (en uitsluitend vrouwelijk!) gezelschap, maar krijgt ook regelmatig mails en hand-outs boordevol tips van onze coaches. Begin maar al te dromen van jouw ultieme bestemming en kies hieronder de vlucht die best bij jou past!

Lioness power & fabulous

unlimited trainingen per week
voedings- en lifestylebegeleiding

€289/maand

Lioness strong & fabulous

2 trainingen per week
voedings- en lifestylebegeleiding

€249/maand

Lioness fit & fabulous

1 training per week
voedings- en lifestylebegeleiding

€209/maand

SPORT MEMBERSHIPS

Heb je geen interesse in food & lifestyle coaching, maar wil je wel komen sporten onder professionele begeleiding? Dan zijn de Sport memberships ongetwijfeld iets voor jou! Je kan namelijk zelf kiezen of je deelneemt aan één van onze bootcamps, krachttrainingen of bij ons komt boksen. Kent jouw inzet geen grenzen? Dan is het ‘Lioness power’-package op jouw maat gemaakt! Daarbij kan je niet alleen drie groepstrainingen per week volgen!

Ook voor wie de Lioness lifestyle al onder de knie heeft, vormen de Sport memberships een ideale aanvulling. Nu je weet wat die Lioness lifestyle voor jou inhoudt, zoek je gewoon nog een ruimte om je wekelijkse trainingssessies verder te zetten. En waar kan dat beter dan in ons leeuwinnenkot? Je hebt er niet alleen alle tools om te werken aan jouw kracht en conditie, maar kan ook steeds terugvallen op de professionele begeleiding van onze coaches. En – last but not least! – je blijft in contact met de andere leeuwinnen, met wie je ondertussen lief en leed hebt gedeeld.

Consistency is key.

Ben jij klaar om elke week het beste van jezelf te geven? Top! Door regelmatig te trainen, word je niet alleen fitter en sterker, maar werk je ook aan je zelfvertrouwen. Voor je het weet, lijkt alles vanzelf te gaan en word je overstelpt met complimentjes. Living the life, right?

 

More than just a workout

We willen meer bieden dan enkel workouts: bij Lioness zijn we écht die stok achter de deur! Bij de start van jouw abonnement plannen we een intake in zodat we samen jouw reis naar de Lioness Lifestyle uitstippelen door écht actie te ondernemen en je in jouw kracht te zetten! Het is een voortdurende reis, waar je af en toe eens moet bijgestuurd worden.Dus we doen niet enkel een intake, maar nodigen je elke 3 maanden uit voor een coachingsgesprek. Daarnaast doen we ook nog elke maand Lioness Lifestyle Talks live in onze besloten Facebook groep, zodat wij niet alleen impact hebben op je trainingsroutine, maar ook op je dagdagelijkse routine en before you know… YOU cannot stop F.L.Y.-ing! It’s just part of you!

Heerlijk toch, maar laten we beginnen bij het begin: hoeveel keer wil jij komen sporten?

Lioness power

onbeperkt trainen per week 

€139/maand

hetzij €10,69/sessie

Lioness strong

2 trainingen per week

€99/maand

hetzij €11,42/sessie

Lioness fit

1 training per week

€59/maand

hetzij €13,62/sessie

LET’S GET THAT BOOTY ON

START TO LIONESS

 

Voel je de Lioness vibe al en wil je liever vandaag dan morgen beginnen sporten in ons leeuwinnenkot? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Start to Lioness geeft jou de kans om twee lessen bij te wonen voor slechts €25. Zo kan je alvast testen of trainen bij Lioness iets voor jou is!

Hoe gaat dat in z’n werk?

Nadat je jezelf geregistreerd hebt via de ‘Start to Lioness’-button, krijg je een mailtje waarmee je dit pakketje kan aankopen. Daarna krijg je toegang tot de Lioness App zodat je jouw eerste twee lessen kan inplannen. Bootcamp, krachttraining of boksles? Jij beslist!

Free check-in and screening

Uiteraard willen we jou niet zomaar voor de leeuwen (of leeuwinnen) gooien. Ook bij het ‘Start to Lioness’-pakket kan je rekenen op onze persoonlijke begeleiding. Daarom beginnen we graag met een gratis kennismakingsgesprek, inclusief InBodyScan. Op die manier kunnen we jouw lichaamssamenstelling en persoonlijke doelen bespreken zodat je meteen doelgericht aan de slag kan. Leg jouw coachingsgesprek vast bij je eerste training of laat alvast een berichtje achter via onderstaande button.

PAY AS YOU GO

Met onze ‘Pay as you go’-oplossingen ben je vrij om te gaan en te staan waar je wil, wanneer je dat wil. Hoewel we ervan overtuigd zijn dat je consistent moet trainen om de beste resultaten te behalen, begrijpen we ook dat het niet voor iedereen even evident is om die wekelijkse trainingen vooraf in te plannen. Denk maar aan stewardessen of zakenvrouwen die regelmatig in het buitenland vertoeven. Met onze beurtenkaarten willen we hen de vrijheid geven om te komen trainen wanneer het hen best uitkomt.

Ben jij ook iemand die nood heeft aan flexibiliteit, maar wel slanker, energieker of sterker in het leven wil staan? Dan helpen wij je graag op weg met onze Result-packages! Die bestaan telkens uit een InBodyscan met aansluitend coachingsgesprek, waarin we jouw vooruitgang meten en nieuwe, haalbare doelen opstellen voor de komende periode. Zo werken we samen aan een gezonde levensstijl die je ook effectief kan volhouden!

Result-packages

1 coachingsgesprek

€30

3 coachingsgesprekken

€84

Lioness beurtenkaarten

10 beurtenkaart

€150

25 beurtenkaart

€350

50 beurtenkaart

€675

Drop-in Lioness

1 training

€18

Start vandaag nog!