LIONESS MISSION

 

LIONESS MISSION

Teamwork makes the dream work

🦁De les waar je eens uit je comfort zone gaat: een high intensity les met een hoog volume aan oefeningen – die technisch iets gemakkelijker zijn.

🦁De ene keer werk je samen met een andere leeuwin, de andere keer krijg je een individuele challenge. 

🦁Eén ding is zeker: je zal jezelf tegenkomen en grenzen verleggen, maar alleen zo kan je vooruitgang boeken.
Ofwel ben je fan ofwel ben je bang…

Want toen ik vroeg aan een leeuwin waarom ze de Mission nog niet geprobeerd had, antwoordde ze simpelweg: “Omdat het gewoon IM-possible lijkt.”

En laat me nu even heel duidelijk zijn: DAT IS HET ECHT NIET!

Veel te veel leeuwinnen onderschatten zichzelf zo hard en wanneer ze Mission lezen, denken ze al direct: “Mission is impossible”, terwijl dit eigenlijk een workout is die iedereen aankan!

Yep, je wordt uit je comfort zone getrokken,…. en soms moet je alleen je grenzen verleggen, maar heel vaak verleg je je grenzen samen met een andere leeuwin, want bij Lioness zijn we er echt van overtuigd dat krachttraining en sporten zoveel leuker is als je het ervaart als een TEAMSPORT!🦁
En dat ervaar je ook in de andere lessen… hoewel je elk apart je training afwerkt, toch heerst er een heerlijke groepssfeer…🦁
En bij een Mission gaat die groepssfeer en team vibes nog eens naar de NEXT LEVEL doordat je samenwerkt & dat doet écht wonderen:

🔥DIE VIBE

🔥DIE ENERGIE

🔥DIE POWER

 

Het maakt elke mission possible- voor ELKE LEEUWIN én dus ook voor jij die soms zo twijfelt van: zou ik dat wel aankunnen?
YES YOU CAN, STOP MET TWIJFELEN & F.L.Y. INTO A MISSION!

We love to empower you!!! 

YOU START IN A MISSION TO BEAT YOUR OWN POWER

Come and join our lioness family

plan jouw training in

Als je aan krachttraining wil doen bij Lioness, kan je ervoor kiezen om eens twee lessen te komen proberen met het Start to Lionesspakketje. Of nog beter: je vliegt er ineens in en schaft meteen een membership aan! Daarbij kies je zelf wanneer je wil komen trainen. Wanneer de verschillende trainingen georganiseerd worden, vind je in onze agenda. Heb je nog vragen, dan kan je die altijd stellen via ons contactformulier. Geen vragen meer? Schrijf je dan snel in via onderstaande button en begin binnenkort al aan jouw reis richting die Lioness lifestyle!