POWERMOM

Powermom

Als je tijdens je zwangerschap of na je bevalling wilt sporten en niet weet waar je rekening mee moet houden, kunnen er blijvende lichamelijke klachten ontstaan. Gemiddeld één op de vier volwassen vrouwen heeft last van klachten aan de bekkenbodem en drie op de tien vrouwen houdt een lichte diastase (wijking van de buikspieren) over aan haar eerste zwangerschap.

Om dit te voorkomen, hebben je buik- en bekkenbodemspieren extra aandacht nodig tijdens en na de zwangerschap. Daarom ontwikkelden we het PowerMom-programma speciaal voor jou, zodat je na acht weken helemaal klaar bent voor die bevalling of om (terug) deel te nemen aan onze reguliere trainingsprogramma’s. Hiervoor train je twee keer per week onder begeleiding van een gespecialiseerde Lioness coach. Na afloop heb je een goede basis opgebouwd op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen en weet je waar je op moet letten tijdens het sporten. Zo beheers je een goede ademhaling, weet je als de beste jouw core te gebruiken en heb je een goed bewegingspatroon!

PowerMom is meer dan een gewoon trainingsprogramma! Het is een cursus en trainingstraject van acht weken. Naast de trainingen waarin wij jou de nodige kennis aanreiken over trainen tijdens en na de zwangerschap, jouw uithoudingsvermogen verbeteren en je buik-en bekkenbodemspieren versterken, krijg je ook nog:

  • Een leerrijk e-book met alle nodige informatie over sporten tijdens en na je zwangerschap zodat je begrijp waarom je tijdens en na de zwangerschap bepaalde oefeningen moet aanpassen; 
  • Een uitgebreide cursus in de vorm van een e-mailreeks inclusief video’s over diastasechecks, tips bij bekkenpijn, tips bij herstel na een keizersnede, een checklist om het lopen weer op te pakken & last but not least Nutrition & Habit Guidelines zodat je tijdens je zwangerschap en na de bevalling gezonde en goede gewoontes aanleert en aanhoudt! 

  • Coaching 24/7 support een aparte whatsappgroep voor alle PowerMoms binnen Lioness waarin het Lioness Coaching Team al jullie vragen beantwoordt!

Door deel te nemen aan deze cursus investeer je dus niet alleen in jezelf, maar ook in het welzijn van jouw baby en kindje!

 

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM DE POWERMOM IN JEZELF HELEMAAL LOS TE LATEN?

 
 

Ons PowerMom Traject is een coachingstraject van 8 weken in ons leeuwinnenkot, maar ook online! 

Voor 2 trainingen per week betaal je voor heel het traject voor slechts €279.

Kan jij slechts 1 keer per week trainen dan hebben we natuurlijk ook een oplossing voor je!  

LATEN WE VOORAL EERST KENNISMAKEN OM TE ZIEN HOE WIJ JOU TIJDENS & NA JOUW ZWANGERSCHAP KUNNEN BEGELEIDEN

WIL JE GRAAG EEN VOORPROEFJE VAN ONS POWERMOM PROGRAMMA?

Download hieronder onze GRATIS Lioness PowerMom Guide en ontdek hoe jij jouw lichaam gezond, fit en sterk kan houden tijdens jouw zwangerschap.

  1. Je zal leren welke voeding belangrijk is tijdens deze 9 maanden
  2. Waarom sporten tijdens je zwangerschap belangrijk is
  3. En we leggen je uit hoe wij je hier graag verder mee in begeleiden