POWERMOM

Powermom

pAls je tijdens je zwangerschap of na je bevalling wilt sporten en niet weet waar je rekening mee moet houden, kunnen er blijvende lichamelijke klachten ontstaan. Gemiddeld één op de vier volwassen vrouwen heeft last van klachten aan de bekkenbodem en drie op de tien vrouwen houdt een lichte diastase (wijking van de buikspieren) over aan haar eerste zwangerschap.

Om dit te voorkomen, hebben je buik- en bekkenbodemspieren extra aandacht nodig tijdens en na de zwangerschap.

Daarom ontwikkelden we het PowerMom-programma speciaal voor jou, zodat jij met onze begeleiding helemaal klaar bent voor die bevalling en daarna het sporten op een veilige manier kunt hervatten.

Door tijdens je zwangerschap met onze begeleiding te trainen bouw je een goede basis op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen op en weet je waar je op moet letten tijdens het sporten.  Zo beheers je een goede ademhaling, weet je als de beste jouw core te gebruiken en heb je een goed bewegingspatroon!

Als PowerMom kan je bij Lioness gewoon meetrainen met de groep – tijdens de specifieke PowerMom uren of tijdens PowerHour.  

Is Lioness te ver voor je? En train je dus ergens anders of liever thuis? Ook dan kan je bij ons terecht met ons Online PowerMom programma!

Naast de persoonlijke begeleiding tijdens de trainingen krijg je ook nog:

  • Een leerrijk e-book met alle nodige informatie over sporten tijdens en na je zwangerschap zodat je begrijp waarom je tijdens en na de zwangerschap bepaalde oefeningen moet aanpassen; 
  • Een uitgebreide cursus in de vorm van een e-mailreeks inclusief video’s over diastasechecks, tips bij bekkenpijn, tips bij herstel na een keizersnede, een checklist om het lopen weer op te pakken & last but not least Nutrition & Habit Guidelines zodat je tijdens je zwangerschap en na de bevalling gezonde en goede gewoontes aanleert en aanhoudt! 

  • Home & Gym workouts per trimester zodat je zelfstandig in een andere gym kan trainen of als je niet bij Lioness bent geraakt omwille van misselijkheid en vermoeidheid bijvoorbeeld, maar je je goed voelt op een moment dat Lioness niet open is, dan kan je tenminste thuis trainen.
  • Een Personal Training Powermom intake met Coach Jaimy 

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM DE POWERMOM IN JEZELF HELEMAAL LOS TE LATEN?

 
 

Dan zijn er 2 opties:

1) Je kan kiezen voor een abonnement of beurtenkaart bij Lioness & daar bovenop betaal je eenmalig een PowerMom-pakket voor 69 EUR.

In dat pakket zit dan: 

– 1 Personal Training (+- 45 minuten) met coach Jaimy

– Leerrijk PowerMom e-book

– Online PowerMom programma inclusief workouts en coaching tutorials.

2) Je kiest voor zelfstandig sterk en fit te blijven tijdens je training. Daarvoor dient dan ons Online PowerMom programma en je betaalt slechts 99 EUR. 

In dat pakket zit dan: 

– Leerrijk PowerMom e-book

– Online PowerMom programma inclusief workouts en coaching tutorials.

LATEN WE VOORAL EERST KENNISMAKEN OM TE ZIEN HOE WIJ JOU TIJDENS & NA JOUW ZWANGERSCHAP KUNNEN BEGELEIDEN

WIL JE GRAAG EEN VOORPROEFJE VAN ONS POWERMOM PROGRAMMA?

Download hieronder onze GRATIS Lioness PowerMom Guide en ontdek hoe jij jouw lichaam gezond, fit en sterk kan houden tijdens jouw zwangerschap.

  1. Je zal leren welke voeding belangrijk is tijdens deze 9 maanden
  2. Waarom sporten tijdens je zwangerschap belangrijk is
  3. En we leggen je uit hoe wij je hier graag verder mee in begeleiden