core hour

 

CORE HOUR

Tijdens ons Core hour pakken we de dieperliggende buik- en rugspieren grondig aan. Deze spiergroep verbindt de ruggengraat, het bekken en de schouders met elkaar en vormt op die manier het krachtcentrum van ons lichaam. Door de core spieren regelmatig te trainen, verbeter je niet alleen je core stability, maar kan je ook rugklachten en andere blessures door overbelasting vermijden.

Hoewel je buikspieren intensief getraind worden tijdens het Core hour, moet je je ervan bewust zijn dat we hier niet werken aan de zichtbare buikspieren. Om dat resultaat te behalen, volstaat een core stability training niet. Droom je van een echte sixpack? Dan raden we je onze food & lifestyle coaching aan. Core hour is namelijk zo opgesteld dat we niet zozeer die oppervlakkige buikspieren trainen, maar wel de dieperliggende buik- en rugspieren verder ontwikkelen. Daarnaast trainen we je ademhaling en je billen, want ook die dragen bij tot een sterkere core!

Come and join our lioness family

plan jouw core hour in

Als je aan core stability training wil doen bij Lioness, kan je ervoor kiezen om eens twee lessen te komen proberen met het Start to Lionesspakketje. Of nog beter: je vliegt er ineens in en schaft meteen een membership aan! Daarbij kies je zelf wanneer je wil komen trainen. Wanneer de verschillende trainingen georganiseerd worden, vind je in onze agenda. Heb je nog vragen, dan kan je die altijd stellen via ons contactformulier. Geen vragen meer? Schrijf je dan snel in via onderstaande button en begin binnenkort al aan jouw reis richting die Lioness lifestyle!