Who we are

HOW DID LIONESS START?

Het idee achter Lioness ontstond in 2016, toen oprichtster Jaimy een ernstige knieblessure opliep en haar droom van een professionele basketbalcarrière definitief moest opbergen. Om toch nog te kunnen sporten zonder voorste kruisband, kreeg ze het advies om aan krachttraining te doen om haar benen te versterken.

Al snel zette Jaimy haar eerste stappen in het krachthonk. Aangezien ze was opgegroeid tussen drie broers, voelde ze zich meteen thuis tussen al dat testosteron. Ze werd sterker en fitter en werd overladen met positieve reacties uit haar omgeving. Steeds meer vrouwen vroegen zich af hoe ze zo’n fantastische resultaten kon behalen, maar zagen het daarom nog niet zitten om met haar mee te trainen tussen al die macho’s in de fitness…

Omdat Jaimy de andere vrouwen graag wou helpen, volgde ze een opleiding tot personal trainer. In februari 2016 organiseerde ze haar eerste bootcamps in Merksem. Door mond-tot-mondreclame en de impact van social media groeide de Lioness-familie sneller dan verwacht. In maart 2017 was de tijd rijp: de Lioness bootcamp club in Kontich opende haar deuren.

Ondertussen is Lioness veel meer dan een bootcamp club. Het is uitgegroeid tot een women only trainingcenter met veel meer trainingsconcepten dan bootcamps alleen: van krachttraining tot bokslessen, trainingscursussen voor vrouwen die zwanger of recent bevallen zijn vrouwen die graag willen blijven sporten op latere leeftijd. Bij Lioness helpen vrouwen elkaar om gezonder, fitter en gelukkiger door het leven te gaan.

WIL JIJ OOK DEEL UITMAKEN VAN ONZE LIONESS FAMILY?

MEET OUR LIONESS TEAM 

Jaimy

Voor mij is het enorm belangrijk dat elke vrouw beseft dat krachttraining en de juiste mindset haar kunnen helpen naar een gezondere, fittere, maar vooral ook een gelukkigere levensstijl. En daar wil ik graag bij helpen. Dus: tot binnenkort?

Chloé

Anderen helpen om zich fitter, sterker en veerkrachtiger te voelen; ik doe niets liever! Dus ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik jou binnenkort mag verwelkomen en coachen, zodat we alvast de eerste stapjes kunnen zetten richting die Lioness Lifestyle.

Teresa

Als studente kinesitherapie en master in de bewegingswetenschappen is het fantastisch om zoveel vrouwen te kunnen helpen naar een sterkere en fittere versie van zichzelf. Door middel van functionele krachttraining gaan we samen voor minder kwaaltjes!

Céline

Ik ben zelf geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, maar die leeuwinnen: die weten van wanten. Ik kijk er enorm naar uit om jou te laten zweten tijdens één van mijn bokslessen, waarbij de focus ligt op uithouding, techniek en natuurlijk ook heel veel fun!

ARE YOU READY TO MEET OUR LIONESS FAMILY?

OUR LIONESSES

Meten is echt weten! Niet alleen op vlak van voeding, maar ook op vlak van je vooruitgang, want jeetje.. Ergens wist ik wel dat die 10 kg weg was (zo zei de weegschaal me dat toch), maar het dan nog eens zien op foto: ik kan blijven glunderen! 

Sandrita

Elf kilo lichter, energieker, positiever en vol zelfvertrouwen durf ik wel stellen dat die reis naar een Lioness Lifestyle voor mij geslaagd is. Als alleenstaande mama is het niet zo gemakkelijk, maar mijn 2 me-momentjes per week in het leeuwinnenkot zijn heilig voor me. Daar neem ik met plezier een babysit voor. 

Marieke

Op een tijdspanne van twee jaar met al dat gezond eten en sporten ben ik 12 kilo verloren.

Ik heb altijd gedroomd om te kunnen sporten in teamverband waar je jezelf kan zijn en je echt thuis voelt dus bij Lioness is mijn droom uitgekomen.

Sophie

Na die eerste les was ik verbaasd: het was gewoon zeer tof, mede door de uitleg en de begeleiding van Jaimy. Ik heb al heel snel resultaat gevoeld : het is zo fantastisch om minder pijnlijke gewrichten te hebben en dat net door te bewegen!

Peggy

WHAT IT TAKES TO BE A LIONESS

Onze leeuwinnen hebben een sterke levenskracht, zijn integer, creatief, royaal en waardig. Samen staan ze sterk. Logisch dus dat we bij Lioness in groep trainen, met respect voor elke vrouw. Samen werken we met hart en ziel richting die Lioness lifestyle.

Wil jij ook één van onze leeuwinnen worden? No problem! Move your booty to ons leeuwinnenkot en make it happen. Het enige dat je nodig hebt, is goesting. Goesting om iets te veranderen en goesting om naar die Lioness lifestyle toe te werken. Voor de rest kan je op Lioness rekenen, want naast onze personal coaches staan ook de andere leeuwinnen altijd voor jou klaar!

Laat jezelf omringen door de juiste mensen. Zodra je ons trainingcenter binnenkomt, zal je meteen merken dat er een heel aparte sfeer hangt. Je zal nooit het gevoel hebben dat je bekeken wordt of er alleen voor staat. Nee, we zijn daar met z’n allen om elkaar te motiveren, te inspireren en te steunen.

Diep vanbinnen schuilt er een Lioness in elke vrouw. En ook al komt dat niet bij iedereen meteen tot uiting: wij zijn alleszins overtuigd van jouw kracht. Wees dus niet bang en kom gerust eens langs om kennis te maken met onze coaches en de andere leeuwinnen.

Let’s work together, to reach your goals

Laat mij en het team jou helpen om jouw doelen en resultaten te behalen. Twijfel niet, zet vandaag nog de eerste stap van jouw verandering en boek een kennismakingsgesprek met ons in via de link hieronder

Let’s work together to reach your goals

Laat mij en het Lioness Coaching Team jou persoonlijk helpen om jouw doelen en resultaten te behalen.

 Twijfel niet, zet vandaag nog de eerste stap naar jouw verandering en boek een kennismakingsgesprek met ons in via de link hieronder