powermom at home

JIJ KAN OOK FIT WORDEN TIJDENS EN NA JE ZWANGERSCHAP EN DIT MET WORKOUTS VAN THUIS UIT!

Voel je sterker en fit tijdens en na de zwangerschap! Trainen tijdens de zwangerschap is niet gevaarlijk. En na je bevalling ook niet. Tenminste als je het goed doet! Veel oefeningen kan je met de juiste aanpassingen gewoon doen. Andere kan je  beter even laten. Het Lioness PowerMom at Home Online programma is een krachttrainingsschema voor tijdens en na je zwangerschap. De methode is evidence-based, veilig en effectief!

 

BEN JE BENIEUWD HOE WIJ JE KUNNEN HELPEN?

Uiteraard zijn de oefeningen die je tijdens en na je zwangerschap doet een beetje verschillend daarom hebben we 2 online programma’s uitgewerkt: 1 voor tijdens de zwangerschap en 1 voor erna.

PowerMom Zwanger

Online Programma voor tijdens de zwangerschap

€129

PowerMom Postnataal

Online programma voor na de bevalling

€129

Powermom at home online programma

Trainen tijdens je zwangerschap vraagt om een specifiek programma met aandacht voor alle veranderingen die je lijf meemaakt. Je core, je bekkenbodem en de rest van je lijf veranderen in een zeer korte tijd zeer snel. Het is belangrijk om hier tijdens het sporten mee op in te gaan.

Sporten tijdens de zwangerschap helpt je niet alleen om zo fit mogelijk te zijn voor die zware bevalling, maar ook om op lange termijn klachten van jouw core en bekkenbodem te vermijden.  Het PowerMom At Home Online Programma is daarom een uitgebreide handleiding met leerrijke video’s die jou helpen je lichamelijke veranderingen te begrijpen in deze periode van je leven. 

Wat kan je verwachten op vlak van het workoutprogramma? 

Je krijgt een programma dat bestaat uit twee trainingen per trimester met telkens instructiefilmpjes voor alle oefeningen. Deze trainingsschema’s zijn aangepast per trimester zodat jij zonder zorgen de trainingen kan blijven doen. En met een intructiefilmpje per oefening!

En daarbovenop krijg je nog eens wat BONUSMATERIAAL:

 • 8 leuke HIIT workouts 
 • 4 korte Get your BootY on- billentrainingen 

Het PowerMom At Home Online Programma is meer dan een gewoon trainingsprogramma!

Het is een cursus van 8 weken en een trainingstraject dat je gedurende heel je zwangerschap kan volgen.

Naast de trainingen waarin wij jou de nodige kennis aanreiken over trainen tijdens de zwangerschap, jouw uithoudingsvermogen verbeteren en je buik-en bekkenbodemspieren versterken, krijg je ook nog:

 • Een leerrijk e-book met alle nodige informatie over sporten tijdens en na je zwangerschap zodat je begrijpt waarom je tijdens en na de zwangerschap bepaalde oefeningen moet aanpassen;
 • Een uitgebreide cursus in de vorm van een e-mailreeks inclusief video’s over diastasechecks, tips bij bekkenpijn, tips bij herstel na een keizersnede, een checklist om het lopen weer op te pakken & last but not least Nutrition & Habit Guidelines zodat je tijdens je zwangerschap en na de bevalling gezonde en goede gewoontes aanleert en aanhoudt! 
 • Persoonlijk intakegesprek via Zoom waarin we nog eens uitleggen hoe het programma precies werkt, we jou vragen beantwoorden, we je beter leren kennen, maar ook aangeven wat je van ons kan verwachten. Het is misschien een online programma, maar je staat er niet alleen voor tijdens je zwangerschap! We are here for you: we are here to support you!
 • Online Community & Coaching 24/7 support via onze besloten Facebook groep: De kracht van onze leeuwinnenfamilie is gigantisch. In onze besloten Facebook groep plaatsen wij regelmatig tips en tricks over voeding, dagdagelijkse beweging, mindset, etc.  Onze Powermoms mogen ook hun workout video’s hierin delen zodat we feedback kunnen geven op de uitvoering van de bewegingen! Het allerbelangrijkste is dat je beseft dat er heel wat Lionesses zijn die net als jij blijven trainen zijn tijdens de zwangerschap of daarna hebben moeten herstellen via ons Postnataal programma, dus bij vragen, twijfels, onzekerheden, doe jij dat in de groep en dan zullen zowel onze coaches als onze leeuwinnen je bijstaan met raad en daad!

Het PowerMom At Home Online Programma kost 129 EUR!  Door deel te nemen aan dit programma investeer je dus niet alleen in jezelf, maar ook in het welzijn van jouw baby en kindje!

Ben jij er klaar voor om de PowerMom in jezelf helemaal los te laten?

 

ENKELE VEELGESTELDE VRAGEN

Wat voor materiaal heb ik thuis nodig?

Het enige wat je nodig hebt is een set van twee verstelbare dumbbells (link), een Lioness Glute Band (zie webshop), een lange weerstandsband van een lichte weerstand te verkrijgen bij Decathlon (link) en eventueel een Lioness Loop (zie webshop). 

 

Hoe lang duurt het programma?

Het programma volg je heel je zwangerschap. De trainingen duren 40- 60 minuten per keer, afhankelijk van je niveau en fitheid!

Ik heb bekkenpijn. Is dit programma geschikt? 

Met behulp van de tips uit het e-book en de oefeningen van het programma leer je hoe je met de juiste strategie bekkenpijn kunt verminderen.

Daarnaast helpen wij je graag als coaches wanneer een oefening echt niet gaat. Wij kunnen ook steeds onze partner en bekkenbodemspecialiste Charlotte Moortgat contacteren om te vragen hoe we dit voor je kunnen oplossen.   Meer info over haar vind je op deze site! Charlotte doet ook regelmatig workshops voor preventie van bekkenbodemklachten tijdens en na de zwangerschap.

Woon je niet in de buurt van Kontich? Via deze site kan je een bekkenfysio over heel België zoeken.

Is de prijs inclusief persoonlijke begeleiding?

Het is een online programma dat je volledig zelfstandig uitvoert, maar natuurlijk zijn we er om je te helpen. Je kan ons steeds contacteren via mail of via de besloten Facebook groep wanneer er vragen zijn. Ook geven we graag feedback op je bewegingen als je ons filmpjes stuurt! Like we said, you are not alone in this!

Ik ben al enkele maanden geleden bevallen: heeft het PowerMom At Home Postnataal programma voor mij nog zin?

Het hangt er een beetje vanaf. Als je totaal niets specifieks hebt gedaan voor het herstellen van je lichaam na je zwangerschap, dan zeg ik : DOE DIT EERST! Het kan zijn dat je eigenlijk je bekkenbodemspieren nog niet goed versterkt hebt en dat je nu misschien geen last ondervindt, maar als je ineens start met ons Lioness At Home programma waarin je gaat springen met jumping jacks en je merkt dan urineverlies, dan ga je spijt hebben! Dus het is nooit te laat om je bekkenbodem spieren en core te versterken en te herstellen.

Is de prijs inclusief trainingen bij Lioness Training Center? 

Neen, dit is een online programma van Lioness voor bij jouw thuis. Het staat dus los van een membership in ons Training Center.

Hoe ontvang ik na aanschaf het programma?  

Het programma is digitaal en wordt aan jouw bezorgd via een e-mailreeks. In de eerste mail zal je een intakeformulier vinden en vragen we je ook om ons zo snel mogelijk te contacteren om een Zoom-call in te plannen. Zo leren we je beter kennen en kunnen we je persoonlijk welkom heten bij onze Lioness Family!

NOG VRAGEN? OF WIL JE STARTEN?

Powermom postnataal at home online programma

Powermom Postnataal At Home Online Programma. Is het programma dat jou helpt bij het veilig en effectief herstellen van je core en bekkenbodem na de bevalling.

Het Powermom Postnataal At Home Online Programma bestaat uit:

 • Een herstelplan voor je core & bekkenbodem die je thuis kan doen na de bevalling!
 • Een workoutprogramma van 18 weken voor thuis! Je bepaalt zelf of je 2 of 3 keer per week traint. Bij elke oefening is er een instructievideo en staat er uitleg bij.
 • E-mail Lessenreeks met video’s zodat je begrijpt waarom herstellen na je bevalling zo belangrijk is. Je leert alles over je bekkenbodem, een diastase en waar je terecht kan wanneer je lichamelijk klachten ervaart na je zwangerschap, tips bij herstel na een keizersnede, verzakking en een checklist om weer te beginnen met lopen
 • Bonusmateriaal: 8 HIIT workouts, 4 extra circuits speciaal voor het trainen van de billen
 • Community & Groepscoaching: Een besloten Facebook groep met alle leeuwinnen waarin het Lioness Coaching Team jouw vragen beantwoordt over je techniek tijdens de oefeningen. Zo weet je zeker dat je de oefeningen goed uitvoert en de workouts effectief zijn.

Zin om aan de slag te gaan met het PowerMom At Home Postnataal programma?

Het PowerMom At Home Postnataal Online Programma kost 129 EUR! 

Indien je Powermom At Home al hebt gevolg krijg je een korting en dien je slechts 99 EUR te betalen.

 

 

ENKELE VEELGESTELDE VRAGEN

Wat voor materiaal heb ik thuis nodig?

Het enige wat je nodig hebt is een set van twee verstelbare dumbbells (link), een Lioness Glute Band (zie webshop), een lange weerstandsband van een lichte weerstand te verkijgen bij Decathlon (link) en eventueel een Lioness Loop (zie webshop).

Hoe lang duurt het programma?

Het programma bestaat uit twee onderdelen: het herstelplan voor je core- en bekkenbodem kan je 6 tot 8 weken volgen. Daarna is het een workoutprogramma van 18 weken.

Kan ik direct na mijn bevalling beginnen?

Je kan direct na de bevalling beginnen met het programma. Dit is afhankelijk van of je een keizersnede hebt gehad en of je je goed genoeg voelt om weer voorzichtig te beginnen trainen.  Daarnaast raden wij ook altijd aan om een bekkenbodemkinesiste te raadplegen. Let op: er is een verschil tussen een postnatale kinesiste en een bekkenbodemspecialiste! Vraag zeker na of zij ook een inwendig onderzoek zullen doen. Dit klinkt misschien niet aangenaam, maar het is echt belangrijk dat ze inwendig een onderzoek doen. Hoe kunnen ze anders weten of je bekkenbodemspieren sterk genoeg zijn en je ze goed kan gebruiken? Het is van de buitenkant knap lastig te zien hoe het met je bekkenbodem gesteld is. Tenzij ze laserogen hebben, dan kan het wel ;-).  Via deze site kan je een bekkenfysio over heel België zoeken. In onze regio werken wij altijd samen met onze partner Charlotte Moortgat. Meer info over haar vind je op deze site! Charlotte doet ook regelmatig workshops voor preventie van bekkenbodemklachten tijdens en na de zwangerschap.

Ik heb een verzakking/diastase/bekkenklachten. Is dit programma wel geschikt?

Het programma is erop gericht om net klachten als een diastase, incontinentie of een verzakking te voorkomen en/of te verhelpen. Toch raad ik aan om in het geval van klachten altijd met een bekkenbodemfysio te overleggen voor je start met een online trainingsprogramma.

Is de prijs inclusief persoonlijke begeleiding?

Het is een online programma dat je volledig zelfstandig uitvoert, maar natuurlijk zijn we er om je te helpen. Je kan ons steeds contacteren via mail of via de besloten Facebook groep wanneer er vragen zijn. Ook geven we graag feedback op je bewegingen als je ons filmpjes stuurt! Like we said, you are not alone in this!

Ik ben al enkele maanden geleden bevallen: heeft het PowerMom At Home Postnataal programma voor mij nog zin?

Het hangt er een beetje vanaf. Als je totaal niets specifieks hebt gedaan voor het herstellen van je lichaam na je zwangerschap, dan zeg ik : DOE DIT EERST! Het kan zijn dat je eigenlijk je bekkenbodemspieren nog niet goed versterkt hebt en dat je nu misschien geen last ondervindt, maar als je ineens start met ons Lioness At Home programma waarin je gaat springen met jumping jacks en je merkt dan urineverlies, dan ga je spijt hebben! Dus het is nooit te laat om je bekkenbodem spieren en core te versterken en te herstellen.

Is de prijs inclusief trainingen bij Lioness Training Center? 

Neen, dit is een online programma van Lioness voor bij jouw thuis. Het staat dus los van een membership in ons Training Center.

Hoe ontvang ik na aanschaf het programma?  

Het programma is digitaal en wordt aan jouw bezorgd via een e-mailreeks. In de eerste mail zal je een intakeformulier vinden en vragen we je ook om ons zo snel mogelijk te contacteren om een Zoom-call in te plannen. Zo leren we je beter kennen en kunnen we je persoonlijk welkom heten bij onze Lioness Family!

NOG VRAGEN? OF WIL JE STARTEN?