ONTVANG ONS GRATIS E-BOOK EN ONTDEK HOE JIJ EEN ECHTE POWERMAMA WORDT

Ben je zwanger? Wil je meer weten over  sporten tijdens je zwangerschap? En welke voeding nu eigenlijk belangrijk is tijdens die zwangerschap?  Trainen tijdens de zwangerschap is niet gevaarlijk. Integendeel, trainen tijdens je zwangerschap brengt heel wat voordelen met zich mee!  En dat leggen we je met plezier uit in ons GRATIS Lioness PowerMom Guide!  

 

Powermom at home guide

In dit e-book ontdek je:  

 

  • Welke voeding belangrijk is tijdens deze 9 maanden
  • Waarom sporten tijdens de zwangerschap belangrijk is
  • Een leuke Powermom workout die je vandaag nog kan doen!
  • Hoe wij jou met ons Lioness At Home Powermom programma kunnen helpen om een échte Powermom te worden!

 

 

LEES WAT ANDERE POWERMOMS VAN ONS PROGRAMMA VINDEN

In december maakte ik een klik; ik wil een fitte mama zijn, en dat begint hier en nu! Ik schreef me in voor het Lioness powermom programma online.

Vanaf de eerste mail kreeg ik terug energie en ‘goesting’ om erin te vliegen. De mails boordevol tips, informatie over sporten en zwanger zijn ‘in mensentaal’ en aangepaste oefeningen zijn een enorme boost om te blijven bewegen met de groeiende bolle buik.

Filmpjes met extra uitleg bij de oefeningen zorgen ervoor dat je de oefeningen, zelfs in je eigen living, goed kan uitvoeren.

Ik train nu samen met mijn mama = het ideale moeder-dochter-en-baby-in-de-buik momentje! Heerlijke familytime dus!

 

PowerMom Tine

Lioness biedt mij een betrouwbare houvast (een e-Book met alle tips & tricks m.b.t. zwangerschapstrainingen), alsook de nodige motivatie via wekelijkse nieuwsbrieven en mentale steun via de Facebook Community in tijden dat je hormonen loslopend wild zijn geworden.

Ik heb geen schrik om oefeningen verkeerd uit te voeren. Ik heb geen mentale dipjes want als die er zijn, plan ik een coachingsmomentje in met mijn coach of stuur ik een mailtje.

Ik hoef niet te luisteren naar 1001 tips van mijn omgeving want ik kan vertrouwen op 1 coach en misschien wel één van de belangrijkste dingen: ik leer mijn veranderend lichaam accepteren en appreciëren.

Met Lioness en de Community werk ik elke dag aan mijn belangrijkste doelstelling “to become a Healthy, Fit & Strong Mommy” en dat voelt gewoon geweldig!  

PowerMom Marcia

Wij zijn Chloé en Jaimy van Lioness!  Jullie Powermom coaches online. Het is onze missie om zoveel mogelijk vrouwen zelfzeker, fit, gelukkig en sterk door het leven te laten gaan. In elke fase van hun leven dus ook tijdens de zwangerschap! We hebben cursussen gevolgd bij Core Academy en werken nauw samen met een bekkenbodemspecialiste uit Kontich Charlotte Moortgaat om te verzekeren dat we elke zwanger dame veilig en goed kunnen begeleiden tijdens haar zwangerschap.

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten en welkom te heten in ons PowerMom At Home programma

wil jij graag een kennismakingsgesprek om te zien hoe we je kunnen helpen?