ZATERDAG 30 SEPTEMBER

 

 

LIONESS OPENDEURDAG

 

 

Op zaterdag 30 september opent ons leeuwinnenkot de deuren voor alle toekomstige leeuwinnen die nog eventjes een klein duwtje in de rug nodig hebben om te starten. Benieuwd wat er allemaal te doen valt? Hieronder lees je ons programma! 

VRIJBLIJVENDE INFOMOMENTEN TUSSEN 9u00-13u00

Ontdek je Lioness net? Of ben je al langer aan het twijfelen om bij ons te komen trainen?

Dan is zaterdag 30 september DE moment om eens binnen te springen in ons leeuwinnenkot!

Tussen 9u00 en 13u00 kan je gewoon vrijblijvend even binnenspringen en de andere leeuwinnen in ons kot aan het werk zien!  Op die manier kan je alvast eens de sfeer en de energie van onze groepslessen voelen – zonder dat je zelf in het zweet staat😜 Ons Lioness Coaches Team staat intussen klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

GRATIS START TO LIONESS-PROEFLESSEN VOOR BEGINNERS OM 13u00, 14u00, 15u00 en 16u00

Ben jij eerder een dame van de actie en zou jij samen met andere beginners al eens een les willen proberen?

Dat kan in de namiddag, want dan organiseren we een Start to Bootcamp om 13u00, Start to Power om 14u00, Start to Box om 15u00 en Start to Core om 16u00!

Omdat wij altijd werken met kleine groepen van maximaal 10 personen zullen wij je vragen om voor die startersles even in te schrijven via de bovenstaande knop! Na de lessen staat de rest van ons Coaches Team klaar om jouw vragen te beantwoorden! 

 

ONTDEK HIERONDER ONZE VERSCHILLENDE LESSEN &

Bootcamps

Tijdens onze bootcamp kan je een uur lang werken aan jouw kracht- en uithoudingsvermogen.

Je traint 50 minuten lang aan hoge intensiteit, met korte tussenpauzes tussen de verschillende oefeningen!

 

 

 

POWER HOUR

Een naam die heel wat dames afschrikt! Toch is deze les ook erg geschikt voor beginners! Je hoeft niet te vrezen voor het lichaam van een bodybuilder, because we will build booty!

Met onze krachttrainingsschema train je samen met de andere leeuwinnen naar een prachtig vrouwelijk, strak en sterk lichaam! 

 

lioness box

 

Time to sweat: je krijgt tijdens de bokstraining niet alleen de mogelijkheid om je frustraties er af te slaan, maar je werkt ook aan je conditie én je bokstechnieken!

 

 

 

cORE HOUR

 

Vaker last van lage rugpijn? Tijdens Core Hour pakken we de dieperliggende buik- en rugspieren grondig aan zodat jij jouw core stability verbetert en rugklachten of andere blessures door overbelasting kan vermijden!