Meet Our lioness jane

 Ben jij net zoals ons Jane een perfectioniste met een alles of niets mentaliteit? 

Dan kan haar verhaal je zeker inspireren

Eén ding is zeker: ik had niet zo lang moeten twijfelen: THIS IS THE PLACE TO BE VOOR EEN ECHTE LIFESTYLE CHANGE.  

Ik beloof het je

Hey, mijn naam is Jane: een Lioness sinds 14 juni. 

Het begon allemaal na de geboorte van ons tweede kindje.. teveel kilootjes erbij en het wou er precies niet allemaal af, dus er moest iets veranderen.. drastisch veranderen- vond ik zelf.

Mijn postnatale kinesiste had me een flyer meegegeven van Lioness.  

Niet goed wetende wat het juist was ben ik online gaan kijken op hun website. 

Het leek alsof iemand net mijn gedachte aan het lezen was toen ik de website bekeek. Een echte lifestyle change waar ik op zoek naar was, kon dit wel waar zijn? 🤔

Dat denk jij misschien ook!  

Wel, ik kan je vertellen: enkele weken passeerden en de weegschaal deed niet mee. Bon, misschien moest ik dan toch maar eens iets gaan veranderen. Nog eens heel de website doorgegaan en de kriebels begonnen toch te komen. Foert! No guts no glory girl! Let’s  do this. Wat heb ik te verliezen? Kilo’s?! Yes please!!  

Eindelijk was het dan zover, ik had me ingeschreven met de opvolging van mijn eetgewoontes.. wouw, daar had ik precies nog heel wat te leren en stilletjesaan begon de weegschaal toch te dalen. Whoop whoop!! It’s working!

 Lockdown of vakantie, het maakte niet uit, Food & Lifestyle coach Chloé was er om me stiekem toch wat in toom te houden en hier en daar wat terug op het rechte pad te zetten. Dank je aan lieve coach Chloé: je hebt meer teweeggebracht dan je denkt. 

ik ben al wel wat kilootjes kwijt, maar ook mentaal heb ik een enorme vooruitgang geboekt.  Ik streef altijd naar het perfectionisme en het is eigenlijk ALLES of niets, maar nu besef ik dat het vooral draait rond kleine gewoontes die allemaal bijdragen aan een gezonde levensstijl! 

En wat ik al helemaal te gek vind is dat ik keer op keer weer  uitkijk naar de volgende training, 

 

Eén ding is zeker: ik had niet zo lang moeten twijfelen in het begin,  dus als jij, lieve lezer, al wat langer twijfelt, boek dan gewoon eens een kennismakingsgesprek in met 1 van de Lioness Coaches en je zal merken:

THIS IS THE PLACE TO BE & VOOR EEN ECHTE LIFESTYLE CHANGE.  Ik beloof het je!

 

 

Let’s work together, to reach your goals

Laat mij en het team jou helpen om jouw doelen en resultaten te behalen. Twijfel niet, zet vandaag nog de eerste stap van jouw verandering!

Let’s work together to reach your goals

Laat mij en het Lioness Coaching Team jou persoonlijk helpen om jouw doelen en resultaten te behalen.

Twijfel niet, zet vandaag nog de eerste stap naar jouw verandering!