Meet Our Lockdown Lionesses Sara & Isabelle

 Met heel veel plezier zetten wij onze Lionesses Sara en Isabelle vandaag in de kijker.

Waarom? Zij kwamen net voor de lockdown bij Lioness terecht en gaven niet op! Ze sprongen direct zoals het hoort van een leeuwin op de Lockdown Online Trainingen en knalden elke week met mij mee. 

Lees hieronder het geweldige verhaal van deze madammen!

“je kent het gevoel. of niet, dat IS OOK OKE. JE WILT MET IETS NIEUWS BEGINNEN, mAAR DE STAP IS GROOT: GA IK HET AANKUNNEN? IK KEN DAAR NIEMAND. WAT ALS DIE ANDEREN FITTER ZIJN DAN IK? PAST MIJN SPORTBROEK NOG WEL?

Je kent het gevoel. Of niet, dat is ook oké. Je wil met iets nieuws beginnen, maar dan is er die grote stap in het onbekende: Ga ik het aankunnen? Ik ken daar niemand. Wat als iedereen duizend keer fitter is dan ik? Past mijn sportbroek nog wel?  Na wat eeuwig getwijfel lijkt, reserveer je dan toch – vol moed – een proeftraining.

Met zweethandjes naar het leeuwinnenkot in Kontich. Warm onthaal, fijne uitleg over hoe een training eruitziet en de geruststelling dat het wel goed komt. Oké oké … dit kan ik. Here we go. Tien minuten later zijn het niet langer mijn handjes alleen die zweten. Algemene bevinding na mijn eerste twee trainingen: persoonlijke aanpak zonder dat het awkward wordt, goede bijsturing, dik afzien maar op die fijne manier en het bijhorende heerlijk stijf nadien. Vooral ook trots op mezelf.

Conclusie: Let’s do this. Zin in!

Bam! Corona, Lockdown. Dag training. Het was leuk je gekend te hebben. Maar dat was buiten coach Jaimy gerekend. Binnen de kortste keren zette zij de quarantraining op poten. Geen flauwe lesjes die je gemaild krijgt en die je dan zelf kan volgen, als je daar voldoende discipline voor hebt. Neen hoor, live trainingsessies via Zoom. Duidelijke instructies, afwisselende oefeningen, originele oplossingen voor de praktische problemen die je kan verwachten wanneer je woonkamer plots je gym wordt. Geloof me, de laatste weken heb ik veel nieuwe doeleinden ontdekt voor mijn zetel, mijn wasmand, mijn stoelen, mijn bakken water en mijn stapels te lezen boeken.

Ondertussen train ik gemiddeld vijf keer per week. Dat is twee tot drie keer meer dan voor de lockdown. Bij voorkeur doe ik de live sessies mee. Het samen afzien, de aanmoedigingen van coach Jaimy en het feit dat zij het zelf soms ook voelt branden, werken erg motiverend voor mij. (Dat en het feit dat ik ooit, op een dag, ook zulke armspieren wil hebben.) Lukt die livetraining toch eens niet, dan volg ik met veel plezier de training via de YouTube-link die ik toegestuurd krijg. Past heerlijk in mijn soms hectische planning zo.

Mensen die mij kennen weten dat ik niet goed kan omgaan met dingen die niet mogen. Een lockdown bijvoorbeeld. Niet goed voor mijn hoofdje. Die eerste twee weken was ik dan erg gespannen en emotioneel. Mijn job vraagt ook best veel energie en helaas heb ik die energie een poosje niet heb kunnen opbrengen. Hoe laad jij je op? Dat is de vraag die je jezelf dan moet stellen. Reizen, dingen doen met vrienden, lachen met de collega’s … Nope. Not gonna happen now.  Sporten, Sara. Sporten!

En inderdaad. Die bijna dagelijkse trainingen geven mij rust. De meeste dagen voel ik me sterk genoeg om dit alles aan te kunnen. Er zijn echter ook shitty days. Dan heb ik er even helemaal geen zin meer in. En dan is er plots een sms’je van coach Jaimy. Alsof ze het kon ruiken: “Ben je wat minder gemotiveerd de laatste week? Wees er dan straks zeker LIVE bij! Dat helpt altijd! En dat motiveert mij ook meer!” Hopla, glimlach op mijn kop. Oké Jaimy, tot straks! 

Wat ik dus eigenlijk wil zeggen is:

Merci Jaimy! Voor je inzet en je enthousiasme

Merci om het niet op te geven.

Merci om er te zijn en merci om zo echt te zijn waardoor het heel erg oké voelt om mezelf te zijn.

Oh ja, extra voordeel van zo een onlinetraining volgen?

Ik kan vloeken, grommen, zuchten en blazen en niemand heeft daar last van!

Tot straks Jaimy!

Air High 5 van Sara & Isabelle

 

Wil jij net zoals Sara graag komen sporten bij Lioness, maar ben je bang voor het onbekende? Hopelijk heeft haar verhaal je gerustgesteld en mogen we binnenkort terug de deuren openen van ons leeuwinnenkot! En dan pak jij een Start to Lioness pakketje en kom je gewoon eens proberen! Deal?  En moesten we toch in Lockdown blijven of terugkomen, dan doe je toch gewoon lekker online mee en bouw je je conditie net als Sara en Isabelle op voor wanneer het leeuwinnenkot terug open is!

 

Let’s work together, to reach your goals

Laat mij en het team jou helpen om jouw doelen en resultaten te behalen. Twijfel niet, zet vandaag nog de eerste stap van jouw verandering!

Let’s work together to reach your goals

Laat mij en het Lioness Coaching Team jou persoonlijk helpen om jouw doelen en resultaten te behalen.

Twijfel niet, zet vandaag nog de eerste stap naar jouw verandering!