Lioness of the month Anne

Via een andere Lioness belandde ik tijdens de opendeurdagen in januari in het leeuwinnenkot in Kontich. Ik volgde het al via Facebook en Instagram en werd overtuigd door de kleinschalige en persoonlijke aanpak. Dat hou ik misschien wel vol, dacht ik.

Mijn alles-of-niets aanpak is vaak geen succes gebleken. Zo werd menig fitnessabonnement nooit gebruikt. Dus deze keer zou ik het anders aanpakken. Ik startte via een beurtenkaart, met als doel: 1 keer sporten een vast onderdeel te maken van mijn week. En zo vertrok ik, op weg naar een Lioness lifestyle.

Tegen de zomer was ik helemaal fan en verschoof ik met plezier andere afspraken in mijn agenda om te sporten. Stap 1 was bereikt. In juli hielp Chloé me nog wat verder tijdens de Lioness food & lifestyle coaching. Onder haar uitstekende en enthousiaste begeleiding bouwde ik al snel kleine nieuwe gewoontes in. En wat een verschil in energieniveau!

Ik nam het thuisfront mee op sleeptouw en al snel volgde man en zoontje in de gezonde levensstijl. Diëten, dat is niets voor ons. Dat zet een domper op de feestvreugde. Maar hoe geloofwaardig ben je als je met de glimlach tegen je kleuter zegt dat hij eerst een boterham met vleesje moet eten, terwijl ik vrolijk wél eentje met choco at.

Ik wou onze zoon het goede voorbeeld geven en het coachingtraject heeft me geholpen om als mama gezonde en goede keuzes te maken. Met wat creativiteit en goede tips, geraak je een heel eind. En weet je wat, de eerste vraag is al vaak niet meer naar koekjes of choco.

Het verschil met een jaar geleden kon niet groter zijn: ik haal plezier uit het sporten, voel me goed in mijn vel, heb mezelf een aantal nieuwe voedingsgewoontes aangeleerd en onze kleine man is ook fan!

It takes a village to raise a child dus dank je wel Jaimy, Chloé en andere Lionessen voor jullie steun op weg naar mijn doel. Op naar meer!