LIONESS 2021

little black dress CHALLENGE

8 WEKEN ALL IN MET EEN KLEINE GROEP GEMOTIVEERDE LIONESSES & WIJ ALS JOUW STOK ACHTER DE DEUR

We get it! De afgelopen 2 jaar zijn heavy geweest én nadat er 2 jaar lang een pauzeknop was, vliegt iedereen er nu terug in!

We horen verschillende scenario’s:

 • Enkele Lionesses zijn in de afgelopen 2 jaar enkele kilootjes aangekomen door minder te bewegen en meer te eten en willen dolgraag terug “erin vliegen”, maar op 1 of ander manier lukt het niet om terug in gang te schieten
 • Andere Lionesses hebben heel veel moeite met alle ballen in de lucht te houden – nu de ‘pauzeknop’ weer afgezet is- en hierdoor gaan ze een beetje in overdrive & zijn ze mentaal moe
 • Er zijn ook dames die terug graag meer willen bewegen en sporten, maar het lukt gewoon niet om even te starten … 

En we get it: daar is gewoon een mindset shift voor nodig én daar starten we mee op 17 oktober! 

8 weken lang zal jij samen met ons als coaches en een kleine groep leeuwinnen aan de slag gaan om jouw Lioness lifestyle een boost te geven en zo 2022 fit, gezond en vol energie in te zetten. 

Die wekelijkse call met ons als coach zorgt ervoor dat jij de focus behoudt en dat het veel gemakkelijker is om eindelijk ‘erin te vliegen’ want je staat er niet alleen voor! 

En dat is toch wel 1 van de success-elementen van elke challenge die we al in het verleden gedaan hebben! 

Dus heb jij even nood aan die extra schop onder je kont? Heb jij écht zin om erin te vliegen? En ben je klaar met de excuses?

Dan is de Lioness Little Black Dress Challenge zeker iets voor jou!

WIL JIJ

 • graag (opnieuw) controle krijgen over je eetgedrag en on track geraken met een gezonde Lioness Lifestyle
 • kunnen genieten van iets lekker en misschien wel minder gezond zonder je schuldig te voelen of schrik te hebben dat je eetgedrag uit de hand kan lopen of dat je een eetbui gaat krijgen?
 • elke dag met volle goesting en bruisend van energie aan je dag beginnen?
 • niet meer continu moeten nadenken wat je gaat eten om uiteindelijk snel snel een koekje of een snelle maaltijd naar binnen te werken?
 • en dus voor eens en voor altijd stoppen met diëten, stoppen met dure detox teas of shakes of kuren of wat dan ook aan te kopen?
 • en nooit meer googlen: Hoe val ik af?
 • een lifestyle vinden dat bij jou past en je ook de gewenste resultaten geeft?
 • weten welke voeding, in welke portie en hoe vaak per dag jouw lichaam nodig heeft om jouw doel te behalen en te behouden
 • na 8 weken al merken dat je zelfverzekerder, fitter en energieker door het leven gaat?
 • NU meer dan ooit een duidelijk doel hebben om naartoe te werken en naar uit te kijken?
 • coaches die echt fungeren als een stok achter de deur?
 • wekelijks samen met de andere leeuwinnen jouw weekly TO DO’s van de challenge overlopen?
 • antwoorden op al jouw vragen?

  Dan ben je aan het juiste adres!

 

 

DIT IS WAT JIJ ZAL LEREN

FUEL YOUR BOOTY RIGHT

Alles over voeding en hoe jij een maaltijdplan kan creëren en volhouden dat past bij jouw doelen.

Alles begrijpen over caloreëen

Hoe je na de lockdown kan omgaan met jouw veeltallige restaurant bezoekjes en sociale activiteiten.

Er bestaan ongelofelijk veel mysteries over voeding, terwijl het in de basis allemaal niet zo moeilijk is. You know it, just do it… and find a way that works for you.

GET YOUR BOOTY ON

Naast het promoten van dagelijkse beweging binnen je levensstijl zijn wij grote voorstander van krachttraining. Niet alleen voor je lichamelijke doelstellingen maar ook voor je mentale weerbaarheid.

Wij geven je TO DO’s om je dagdagelijkse beweging te verhogen, leggen uit waarom krachttraining zo belangrijk is en vragen je om minstens twee keer in de week te Lionessen 

LEVEL UP YOUR FLY MINDSET

Je krijgt tips, tricks en tools to First Love Yourself, vetrouwen in jezelf te blijven hebben en dat start allemaal bij weten waarom je dit doet.

Know your why, set lioness proof goals, leer omgaan met tegenslagen en negatieve gedachten en zoveel meer… We got your back

TRACK LIKE A LIONESS

Tips, tricks en handige tools om elke dag kleine stapjes te zetten die uiteindelijk zorgen voor een groot effect in jouw reis naar een Lioness Lifestyle.

Je leert en ontdekt hoe krachtig het is om een uitgewerkt plan te hebben om zo jouw meetbare en realistische doelen te bereiken.

Wij helpen je om meer routine te creëren, gewoontes vinden die blijven, je toekmst en het plan te visualiseren.

Kortom, you learn to track to STAY on TRACK

DEZE LEEUWINNEN GINGEN JE VOOR 

  DIT IS WAT JIJ ALLEMAAL KRIJGT 

  • Een wekelijks voedingsschema en bijhorend boodschappenlijstje

  Via het Lioness Food Platform krijg jij wekelijks een voedingsschema en bijhorend boodschappenlijstje aangepast aan jouw niveau van sport, jouw doel en jouw persoonlijke voorkeuren. Je hoeft dus zelf niet meer na te denken over wat je nu op tafel gaat zetten. Wij doen dit voor jou met een super eenvoudig eetschema dat precies op jouw behoeftes is afgestemd.

  Jij hoeft alleen het boodschappenlijstje af te printen en naar de winkel te gaan.

  Ben jij vegetarisch, vegan of lust je iets niet? No worries, wij kunnen in het voedingsschema intoleranties en dieetvoorkeuren aangeven. Ook kunnen we het aantal gewenste eetmomenten aanpassen waardoor we dus echt zoeken naar een voedingsschema dat werkt voor jou.

  • Lioness Take off Success Manual

  Je krijgt een Success Manual waarin we je alle basics aanleren over voeding en hoe een gezonde levensstijl hanteren. Deze Manual zit boordevol succes tips en strategieën om je te helpen het beste resultaat te verkrijgen.

  • Wekelijkse Coaching Calls in groep 

  Gedurende 8 weken zal er een zoomcall ingepland worden op zondag waarin wij jou coachen om de week erop succesvol door te brengen: no more guessing, jij volgt ons schema en legt zo de basis van jouw Lioness Lifestyle.

  • Lioness Lifestyle Tracking Sheets

  Je hoeft zelf geen plan te bedenken. Het is aan jou om ons plan te volgen en via de Tracking Sheets jouw vooruitgang in je Lioness Lifestyle bij te houden. Meten is weten. 

  • Lioness Lifestyle Handouts & Tools

  Deze handouts & tools zijn kleine handleidingen voor situaties waar wij als vrouwen nu eenmaal mee moeten dealen zoals de menstruatie, emo-eten, op restaurant gaan, omgaan met mensen die zeggen dat we toch helemaal niet té dik zijn, etc… Het zijn dus tips & tricks om jou te helpen in elke situatie als een échte leeuwin te reageren.

  • Steun en toeverlaat van andere leeuwinnen via een besloten Facebook groep

  Met deze challenge ben je niet alleen. Het is ongelofelijk hoe krachtig het is om samen met een kleine groep van dames die hetzelfde doel hebben te connecten. We zijn heel persoonlijk en hechten veel belang aan onze Lioness Family. Je zal snel merken hoe goed het werkt dat er naast de coaches ook nog andere leeuwinnen zijn die je continu motiveren en inspireren om de beste versie van jezelf te creëren. Via de besloten Facebook Groep is er steeds support aanwezig. Elke dag opnieuw.

  LIONESS LITTLE BLACK DRESS CHALLENGE

  Jouw investering voor een levenslange verandering? 

  129 EUR/maand  (twee maanden)

  Als je inschrijft voor 10 oktober, betaal je slechts 99 EUR/maand, dus

  Be quick: slechts een beperkt aantal plaatsen aan deze promoprijs! 

  are you ready for this lioness lifestyle transformation challenge?

  WE CANNOT WAIT TO F.L.Y. WITH YOU TO THE BEST VERSION OF YOURSELF TOWARDS 2022

  Heb je nog wat vragen voor je inschrijft? Laat ze hieronder weten!

  En wij nemen binnen 24 uur contact met je op! 

  Yes, wij zijn zo blij dat je mee wilt doen

  Schrijf je in via dit invulformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!