THE LIONESS CHRISTMAS HOLIDAY GUIDE

Oh yes…. Kerstmis is er al! Gek he?! Het jaar lijkt voorbij gevlogen. Maar hier zijn ze weer die feestdagen en ook al vieren we het allemaal dit jaar vast heel anders, aan eten en drinken zal nog steeds geen gebrek zijn 😉 Am I right? En hej dat is ok!! Genieten en jezelf eens iets extra’s gunnen is een must, my Lioness. Je hebt dat zeker en vast verdient! Zorg er wel voor dat je niet overdrijft want je verdient het niet om al je resultaten teniet te doen. Dus hierbij geven we je graag enkele tips om ook tijdens de feestdagen te blijven gaan voor jouw doelen en to guide you to your Lioness lifestyle!
TIP 1: Eet traag en tot je voldaan bent, niet volgepropt zoals die kalkoen op tafel. 

Maak je maaltijd met je gezin tot echte quality time en eet rustig zodat je kan genieten van elke hap, je eens rustig kan praten en stop wanneer je voldaan bent. Het duurt namelijk 15-20 minuten voor jouw verteringssysteem om jouw hersenen te laten weten dat het voldaan is. Zo kan jij het overeten dus voorblijven door trager te eten. 

 

TIP 2 : Plan jouw workouts ook tussen de feestdagen door!

Yes hier zijn we weer… plan, plan, plan. Het is over het algemeen belangrijk om je prioriteiten als eerste in je agenda te zetten. En hej Lioness die prioriteit ben jij en je gezondheid toch zeker? Dus geen excuses 😉 Plan je workouts in, doe live mee voor extra motivatie en plan de rest van je dagelijkse taken eromheen.

 

TIP 3: En eigenlijk hoeft het ook niet ALTIJD een workout te zijn… Beweeg vooral

Bewegen, bewegen, bewegen, … Het is absurd hoe veel we stil zitten de afgelopen maanden door het thuiswerken en ook tijdens de feestdagen doen heel wat mensen dit: veel eten en vooral veel in de zetel zitten. Dat is spijtig, want gewoon zorgen dat je minimum 10.000 stappen zet, zorgt al voor een boost voor je metabolisme. Dus weet je wat je doet: geen zin in een workout? No problem. Doe eens wat anders van beweging. Geen zin in een wandeling? No problem. Doe eens een kussengevecht, een partijtje voetbal of hoelahoepen met de kids… Doe iets, zit gewoon niet stil ;-).

TIP 4: Blijf tussen de feestmaaltijden door gezond en goed eten.

Het lijkt misschien simpel, maar we merken toch dat dames soms de neiging hebben om tussen de feestmaaltijden door weinig of niet te eten. Op die manier ladies ga je enkel meer honger hebben aan de feesttafel en misschien wel teveel van de ongezondere dingen eten. Zorg er dus voor dat je maaltijden overdag boordevol proteïnes en vezels(groenten/fruit) zitten en verhonger jezelf niet. Je kan je maaltijden wel lichter of kleiner maken, maar ga voornamelijk voor gezonde dingen en veel water!

TIP 5 And last but not least…. Enjoy!!

Geniet zoveel mogelijk van de feestdagen met familie. Als er 1 ding is dat de corona situatie ons geleerd heeft is het wel hoe belangrijk het is om mensen rondom je te hebben waar je van houdt! Love the family time en natuurlijk ook het heerlijke eten 😉 Want ook die psychologische ontspanning is een belangrijk aspect om naar jouw doel te reizen!

We miss you!

Happy holidays!

Xxx

The Lioness coaches

Let’s work together, to reach your goals

Laat mij en het team jou helpen om jouw doelen en resultaten te behalen. Twijfel niet, zet vandaag nog de eerste stap van jouw verandering!

Let’s work together to reach your goals

Laat mij en het Lioness Coaching Team jou persoonlijk helpen om jouw doelen en resultaten te behalen. Twijfel niet, zet vandaag nog de eerste stap naar jouw verandering!