HET SUCCESVERHAAL VAN ONZE LIONESS CLAUDIA

Met heel veel plezier zetten wij onze Lioness Claudia vandaag in de kijker.

Niet alleen omdat ze 10,5 kg verloor, maar vooral omdat we haar in de laatste maanden hebben zien transformeren tot een échte Lioness met zowel fysiek als mentaal een gigantische transformatie! 

Lees hieronder het succesverhaal van Claudia & be inspired: 

“Ik ben 10,5 kg lichter, geniet van het leven en sport met plezier, MAAR HET ALLERBELANGRIJKSTE: IK BEN ME NOG NOOIT ZO GOED IN M’N VEL GEVOELD”

Tot begin mijn 20 was ik altijd super slank en stond ik met alles wat ik aandeed van kleding, maar dan ben ik beginnen bijkomen, omdat ik iets te veel van het leven genoot via eten en drank, en weinig aan sport deed. Elk jaar ongeveer 2 kilo erbij, om zo op 10 jaar tijd 20kg aan te komen. Natuurlijk heb ik tijdens die 10 jaar regelmatig geprobeerd om af te vallen en te diëten, maar het ging nooit snel genoeg, ik had nooit de gewenste resultaten, dus ik gaf op, en kwam nog een beetje extra bij.

Tot ik in oktober 2019 bij Lioness terecht kwam! De bootcamps waren super leuk, en dankzij het abonnement-systeem had ik een stok achter de deur! Elke week 2 keer naar Lioness, en dat, iedere keer met plezier.

 Daarnaast werd ik begleid qua voeding. Eerst stond ik weigerachtig tegenover bepaalde zaken (zoals mijn wijntjes tijdens de week achterwege laten). Ik was een levensgenieter en wou dat ook blijven. Dit opgeven voelde een beetje alsof ik niet meer mezelf zou zijn. Maar dat is nu net waar het bij Lioness om draait. Een manier vinden datvoor jou werkt, waarbij je van het leven geniet, maar dit leert te doen met mate. Ik geniet nu veel meer van mijn glas wijn, of een lekker hapje, net omdat ik dit niet constant doe.

De quarantaine de afgelopen weken was voor mij nog een extra motivatie. Veel sociale events vielen weg, dus ik besloot om extra focus te leggen op het ontwikkelen van gezonde gewoontes zodat ik deze kan verderzetten zodra de lockdown over is. Naast eigen motivatie konden die sociale events (etentjes buitenshuis en dergelijke) vaak roet in het eten gooien, en dat gebruikte ik dan als excuus. Nu ben ik de enige die verantwoordelijk is voor mijn vooruitgang. Ik sport dus zeer regelmatig, bouw daarnaast nog andere beweging in in mijn dagelijks leven (fietsen, wandelen,…), en focus op gezond eten. MAAR, af en toe gun ik mezelf ook een extraatje. Mijn doel voor het einde van de quarantaine: iedereen versteld doen staan van de nieuwe, sportieve ik ? En andere dames- zoals jij- misschien motiveren om toch ook die stap te zetten: of het nu virtueel is of niet. Wacht niet tot het leeuwinnenkot terug open is: Je kan nu al starten aan die Lioness Lifestyle! 

Ondertussen ben ik 10,5kg lichter in vergelijking met mijn start bij Lioness, geniet ik van het leven, en sport ik met plezier minstens 4x/week. Vroeger toen het online Training Center nog niet bestond was dit 2 keer en dan boekte ik ook al fantastische resultaten, maar nu ik er toch de tijd voor heb thuis, is 4 keer fantastisch… En het allerbelangrijkste van heel deze reis naar mijn Lioness Lifestyle, is dat Ik me nog nooit zo goed in mijn vel heb gevoeld, en daarvoor zou ik coaches Jaimy en Chloé graag bedanken, want zonder hen was dit nooit gelukt. 

Wil jij net zoals Claudia graag gelukkiger, zelfzekerder en fitter door het leven gaan, maar nog altijd genieten van een glaasje alcohol en lekker eten?  Een levensstijl vinden dat werkt voor jou, maar heb je nog vragen of twijfels? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie over ons online coaching programma want wij zijn hier om JOU te helpen en het is altijd de juiste moment om te starten!  

Ready? Let’s F.L.Y. to your Lioness Lifestyle!

Let’s work together, to reach your goals

Laat mij en het team jou helpen om jouw doelen en resultaten te behalen. Twijfel niet, zet vandaag nog de eerste stap van jouw verandering!

Let’s work together to reach your goals

Laat mij en het Lioness Coaching Team jou persoonlijk helpen om jouw doelen en resultaten te behalen.

 Twijfel niet, zet vandaag nog de eerste stap naar jouw verandering!