HET SUCCESVERHAAL VAN ONZE LIONESS Britta

“Hey Lioness, ik zoek iemand die me kan blijven motiveren, want ik begin te sporten, blesseer mezelf en dan geef ik er weer de brui aan…”

 

U vraagt, wij deliveren ;-)…

Zo begon Britta in juli aan haar reis naar een Lioness Lifestyle met ons 12-weken Food & Lifestyle Coaching programma!

Zo verloor ze niet alleen 11,6 kg, 28 cm’s aan omtrekken en 2 kledingmaten,  maar staat ze ook vooral veel positieveren in haar leven!    

Lees hieronder het prachtige verhaal van Britta haar reis & be inspired: 

 

“Ik ben 11,6 kg lichter, sta positiever in het leven, MAAR HET ALLERBELANGRIJKSTE: IK sport graag en kan mezelf geen leven zonder lioness meer inbeelden “

Voor ik jullie vertel hoe ik het Lioness Food & Lifestyle Coaching Traject van 12 weken heb ervaren, wil ik eerst en vooral iedereen van het team en de andere leeuwinnen bedanken.

Toen ik bij Lioness startte vroeg ik bij mijn inschrijving letterlijk “iemand die me kan blijven motiveren, want ik begin te sporten, blesseer mezelf en dan geef ik er weer de brui aan. Ook heb ik dringend nood aan degelijk voedingsadvies, want ik  zie door het bos de bomen niet meer.”

Die iemand die me kan blijven motiveren, werd niet 1 coach, maar een hele Coaching Staff, alsook een familie van Leeuwinnen! Het is ongelofelijk fijn hoe persoonlijk je begeleid wordt, waardoor je veel minder kans hebt op blessures. En de positieve sfeer in het leeuwinnenkot, het samen zweten, de goede vibes tijdens de workout doen me altijd uitkijken naar dat sportmomentje!  Na 2 kennismakingslessen had ik het eigenlijk al snel door: DIT IS wat ik zocht en voilà ik kan jullie nu écht bevestigen:  ik zie mezelf écht niet stoppen met naar het leeuwinnenkot gaan!

Ik ben zo ontzettend blij dat ik in juli de knoop doorhakte en startte aan het Lioness Food & Lifestyle Coaching Traject!

Was het gemakkelijk? Nope! Absoluut niet!

Zeker in het begin was het heel zwaar: het leek wel of elke vrije minuut die ik had werd gespendeerd aan het Food & Lifestyle Programma. Dat is ook zo maar dat blijft niet zo! Gaandeweg leer je bij en zodra je de basis onder de knie hebt, is het een pak minder tijdrovend!  1 ding is zeker: Deze dames hebben een formule ontwikkelt die gewoon élke vrouw helpt, ongeacht de reden waarom je aan het programma begint.

Mijn reden waarom ik aan dat traject startte was simpel: ik wou 5 kg vet verliezen op 12 weken en me beter en fitter voelen.

En of dat ik me vandaag fitter en beter voel. Ik weeg intussen  11,6 kg minder, verloor 28 cm’s omtrekken, heb al 2 kledingmaat minder. En weet je wat: dat gewichtsverlies, die maatjes minder, … dat is allemaal geweldig, maar wat 10x belangrijker is, is me fit, goed en gelukig voelen en DAT heb ik nu wel begrepen! In die reis van 12 weken. I really learned how to F.L.Y. (First Love Yourself).

Wat ook frapant is op vlak van voeding, is dat ik eigenlijk heb “leren” eten en véél eten zelfs! Voor ik startte met Lioness was ik écht soms bang om te eten, maar nu weet ik wat ik eet en waarom ik het eet en dat geeft zo een gerust gevoel!  Ik leerde ook zoveel lekkere dingen zoals cottage cheese en skyr kennen. Nu kan ik me zelfs niet meer inbeelden hoe ik al die jaren er gewoon voorbij gewandeld ben in de supermarkt? Maar ja, we zijn gewoontediertjes hé!

De begeleiding was er niet alleen op vlak van sporten en voeding. Tot mijn verbazing ging het verder dan dat: er werd namelijk ook psychologische begeleiding gegeven.

Een soort van training voor je mindset: daardoor leer je jezelf beter kennen, niet enkel qua eten, maar ook gewoon hoe je in het leven staat. Nog tot op de dag van vandaag ben ik enorm verbaasd hoe mijn mindset op 3 maanden tijd kon veranderen en hoe ik leerde omgaan met tegenslagen. Een lockdown in Antwerpen? No worries! Ik train gewoon lekker thuis mee via de Zoom-Trainingen.  Ik sta gewoon positiever in het leven en dat is onbetaalbaar!

Ik heb nog een weg af te leggen en ben nog niet helemaal waar ik wil zijn, maar ik besef dat ik super bezig ben en dat dit 1 van mijn eerste tussenbestemmingen is in een reis die nooit zal eindigen, because it’s part of my life now!!

Het is zo leuk: ik voel me niet op dieet en geniet zo hard van te sporten! Ik blijf werken aan die reis naar mijn volgende Lioness bestemming en one day kom ik aan bij mijn droombestemming- het gewicht dat ik zo graag wil bereiken en dan koop ik mezelf een vrouwenkostuum! So now i just keept FLY-ing en hoop ik dat jij dat ook gaat doen…

Deze dames hebben een formule ontwikkelt die gewoon élke vrouw helpt , ongeacht de reden waarom je aan het programma begint.

FLY !!!!!

See you soon!

Wil jij net zoals Britta graag gelukkiger, zelfzekerder, energieker en fitter door het leven gaan?  Een levensstijl vinden dat werkt voor jou, maar heb je nog vragen of twijfels?

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie over ons Food & Lifestyle coaching programma want wij zijn hier om JOU te helpen en het is altijd de juiste moment om te starten!  

Ready? Let’s F.L.Y. to your Lioness Lifestyle!

Let’s work together, to reach your goals

Laat mij en het team jou helpen om jouw doelen en resultaten te behalen. Twijfel niet, zet vandaag nog de eerste stap van jouw verandering!

Let’s work together to reach your goals

Laat mij en het Lioness Coaching Team jou persoonlijk helpen om jouw doelen en resultaten te behalen.

Twijfel niet, zet vandaag nog de eerste stap naar jouw verandering!