What We Do

your body & life

is about to change forever

heb jij wel eens moeite om een fitness binnen te stappen?

Een beetje geïntimideerd door de macho’s die flink wat gewichten stonden te pompen of vrouwen die eruitzagen alsof ze zonder moeite aan het sporten waren?
Bij Lioness willen we dat iedere vrouw zich thuis voelt. Of je nu ervaren bent, heel af en toe sport of nog nooit een gewicht hebt vastgepakt: in ons leeuwinnenkot moet je zijn!

Door ons speciaal te richten op vrouwen willen wij de drempel om aan krachttraining te doen en/of een fitness binnen te stappen wegnemen.  Want bij Lioness ben je niet zomaar één van de zovele andere vrouwen.

We hebben extreem veel aandacht voor iedere vrouw en dat zal je vanaf de eerste stap die je binnenzet ook merken. Daarnaast hebben we een gevarieerd en uitdagend aanbod aan lessen onder leiding van professionele coaches.

Ben je zwanger of heb je een bepaalde blessure?

We begeleiden je om toch te kunnen blijven sporten.

Daarnaast doen we uitgebreide health checks met onze inbody scan en helpen we je graag bij het opstellen van een persoonlijk doelenplan om te zorgen dat je geactiveerd en gemotiveerd blijft! Wat de lessen betreft, ben je nooit meer dan 1 uurtje kwijt!

Wij stellen de trainingen op zodat je in 1 uur stevig en effectief gaat trainen! Helemaal anders dan wanneer je dus met je vriendin naar een andere gym gaat en een half uur babbelt en een half uurtje traint ;-).

Ben je benieuwd welke lessen we zoal aanbieden? Blijf dan zeker doorlezen!

Ben jij al helemaal enthousiast en wil je er gewoon aan beginnen? Goed nieuws: we hebben voor jou een Start to Lioness-pakketje voor slechts 20 EUR zodat je alvast eens 2 lessen kan testen.

Laat via onderstaande button simpelweg je e-mailadres na en wij sturen je de nodige instructies om erin te vliegen.

 

join our family of positive,

supportive & unstoppable women

Lioness Bootcamp

Kracht- en cardiotraining op intensief niveau en hoog tempo

Een full body circuit training van 50 minuten met een hoge intensiteit en een combinatie van kracht- en cardio-oefeningen. Geschikt voor dames die graag een uitdaging willen en niet bang zijn van een beetje afzien!

 

Cougar Bootcamp

Krachttraining in circuitvorm op een iets lager tempo dan de reguliere bootcamp

Een full body circuit training van 50 minuten met een iets lagere intensiteit dan de Lioness Bootcamp.

Geschikt voor de beginnende sportster, vrouwen met al wat jaren op hun teller, de zwangere dames, dames die terug conditie moeten opbouwen na een zware blessure…

Power hour

Dé ultieme krachttraining gericht op de vrouwelijke vormen!

Het Lioness Power Hour is een unieke combinatie van weightlifting, powerlifting en pure bodyweight skills. Opgebouwd rond cycli van 6 weken, bouw jij steeds je maximale krachtcapaciteit uit en geef je optimale stimulans aan je spiergroei. No worries: we don’t build HULKS, we build summer bodies!

Open Gym

Ben jij in de ochtend vrij? En zou je graag  willen fitnessen, maar heb je een beetje nood aan begeleiding?

De Open Gym van Lioness is absoluut niet te vergelijken met een gewone fitness! Bij ons kom je binnen en laat onze Lioness Coach jou niet meer los! Onder begeleiding van haar loop je een schema van oefeningen door zodat je op 1 uur tijd je hele body intensief en correct hebt getraind.

Ben jij in de ochtend vrij? En zou je graag  willen fitnessen, maar heb je een beetje nood aan begeleiding?

De Open Gym van Lioness is absoluut niet te vergelijken met een gewone fitness! Bij ons kom je binnen en laat onze Lioness Coach jou niet meer los! Onder begeleiding van haar loop je een schema van oefeningen door zodat je op 1 uur tijd je hele body intensief en correct hebt getraind.

Lioness Box

“De ultieme combinatie van kracht en cardio”

Lioness Boxing is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om jouw conditie te verbeteren.

Lioness Boxing biedt het beste uit twee disciplines: geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining.

Zweten zal je!  

“De ultieme combinatie van kracht en cardio”

Lioness Boxing is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om jouw conditie te verbeteren.

Lioness Boxing biedt het beste uit twee disciplines: geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining.

Zweten zal je!  

Lioness Bootcamp

Een Lioness Bootcamp is ontworpen om prestaties en resultaten te bieden die je nooit voor mogelijk had gehouden. Een perfecte combinatie van kracht-en cardiotraining, functioneel en op een hoge intensiteit, met als doel om op 1 uur tijd veel calorieën te verbranden, je uithoudingsvermogen te vergroten, je kracht op te bouwen en je lichaam te verstevigen.

Het is rennen, springen, opdrukken, gewichten tillen en zwaaien, jouw core trainen en zoveel meer. Alle spieren worden flink aangepakt onder begeleiding van de professionele Lioness coaches en dit in een beperkte groep van slechts 14 leeuwinnen zodat we de persoonlijke begeleiding kunnen blijven garanderen.

Niets voor jou, denk je?
THINK AGAIN!

Onze bootcamps zijn voor ALLE VROUWEN die behoefte hebben aan een full body workout en fit willen worden. Of je nu een beginnende of gevorderde sporter bent, iedereen traint op haar eigen niveau. Er is maar 1 vereiste: dat je jezelf elke training aan 200% inzet en niet alleen jezelf maar ook de andere Lionesses aanmoedigt.
Het resultaat? In het leeuwinnenkot word jij sterker en gelukkiger.

Cougar Bootcamp

 Geschikt voor de beginnende sporter, dames met al wat meer jaren op hun teller of dames die last hebben van specifieke blessures.

Net als de gewone bootcamp is dit een circuit training van 50 minuten, maar de intensiteit en hoeveelheid intensieve cardio ligt lager dan bij een Lioness Bootcamp. 

Onder begeleiding van de professionele Lioness Coach en samen met maximaal 13 andere cougars versterk en verstevig je jouw natuurlijk korset van buik- en rugspieren, leer je op de juiste manier heffen en tillen om onderrugpijn te voorkomen en verbeter je je algemene lichaamshouding.

Cougar bootcamps vinden op de volgende momenten plaats: dinsdag 19u30, woensdag 18u30, donderdag 19u30 en zondag 10u30(deze uren kunnen echter wijzigen: het is altijd aan  te raden het uurrooster te checken in de app)

 

Power Hour

Power Hour: krachttraining voor en door vrouwen. Het doel van deze les is sterker worden, spiermassa opbouwen, je techniek verbeteren in alle grote belangrijke oefeningen zoals squats, deadlifts, hip thrusts, bench presses, enzovoort.

Slaag je nu al bij het lezen in paniek bij het lezen van al die termen? No worries, want daar zijn wij als trainers voor om het uit te leggen! Of ben je bang dat je mannelijke spieren gaat ontwikkelen? Of ben je wat ouder en denk je dat je dit niet kan?

THINK AGAIN, mijn Lioness! Dit zijn twee gedachtes die niet kloppen. Als vrouw ontwikkel je niet zomaar zulke grote spieren als een man, ons lichaam is anders. En hoe oud je ook bent, natuurlijk kun jij ook aan krachttraining doen. Het is niet veel meer dan trainen met wat weerstand om je spieren te versterken: dat kan een zwaar gewicht van 40 kg zijn, maar dat kan even goed een gewichtje van 1 kilo zijn (dat evenveel weegt als dat pak bloem in de keuken;))

Anyway, in een groep van maximaal 10 dames, wordt je tijdens deze krachttraining begeleid door een professionele Lioness Coach die erop toe ziet dat je veilig en effectief traint. Er wordt heel veel aandacht gegeven aan de techniek van je oefeningen, maar tegelijkertijd wordt je ook gemotiveerd om jouw grenzen te verleggen: YOU CAN DO MORE THAN YOU THINK!

Power Hours gaan door op maandag en woensdag om 20u30 en vrijdag om 18u00 en zaterdag om 11u00  (*) opgelet deze uren kunnen wijzigen. Het is altijd aan te raden om ons uurrooster in de app na te kijken voor veranderingen.

Open gym

“O, Open Gym, dus dat is zoals een gewone fitness waar je gewoon eventjes komt trainen?”

NOPE! NOPE! NOPE! Daar doen wij bij Lioness niet aan mee! Wij dragen veilig en effectief fitnessen en sporten hoog in het vaandel.

Als je bij ons komt trainen tijdens onze Open Gym-momenten kom je in de zaal terecht met maximaal 9 andere dames en staat er inderdaad geen circuit klaar zoals tijdens een bootcamp. Er staat wel een Lioness Coach voor je klaar die je volledig gaat gidsen door het Lioness Open Gym-programma dat past bij jouw doel!

Zo hebben we programma’s voor de Lionesses gericht op krachttraining voor de vrouwelijke vormen en een leuke metabolic finisher, maar ook programma’s voor de zwangere dames, postnatale training programma’s of bijvoorbeeld ons Lioness Back to basics programma waar we focussen op het versterken van de core-spieren met als ultieme doel: het verminderen van rugpijn, het verbeteren van jouw houding en verhogen van jouw flexibiliteit.

Open gym is momenteel mogelijk op woensdagochtend en vrijdagochtend tussen 8u00 en 11u00.   (*) opgelet deze uren kunnen wijzigen. Het is altijd aan te raden om ons uurrooster in de app na te kijken voor veranderingen.

 

Lioness box

Cardio saai? Niet in een boxing les! Lioness box is ideaal om jouw uithoudingsvermogen te trainen. Met deze training zal je nooit meer moe zijn bovenaan de trap en andere mensen zullen ook weten dat jij geen leeuwinnetje bent om zonder (boks)handschoenen aan te pakken, want tijdens de les ligt naast zweten en keihard knallen ook nog eens de nadruk op de juiste bokstechniek onder leiding van een professionele boxing Lioness Coach!

Lioness Box is voor elke vrouw, maar vooral ook voor de leeuwinnen onder ons die graag keihard willen knallen, zweten, puffen en misschien hun agressie van de werkdag eventjes kwijt willen 😉

Boxing Hour is elke dinsdag om 20u30. (*) opgelet deze uren kunnen wijzigen. Het is altijd aan te raden om ons uurrooster in de app na te kijken voor veranderingen.

This is how we fly

Persoonlijk begeleiding van het Lioness Coaching Team

Dit is onze nummer 1 prioriteit

inBody Scans: know what your made of

Weten is meten. Niet meten is zweten. 

 

Een persoonlijk Lioness Flight Plan to Succes

krijg je tijdens ons intakegesprek zodat je jouw doelen kan behalen.

7/7 OPEN

Niet nodig om een vast uur te kiezen: jij plant – wij zijn flexibel!

Open Gym Hours 

Elke woensdag- en vrijdagochtend tussen 8u en 11u

Lioness Lifestyle Seminaries 

om je alles te leren over training,voeding en mindset

6 + 10 =