lioness at home

 

 

GET PERSONAL WITH OUR lioness at home-PROGRAM

 

 Met ons BRAND NEW ONLINE platform willen wij meer dan alleen workouts geven.  Wij werken samen met jou elke maand aan onze 4 Lioness Lifestyle pilaren

 

GET YOUR BOOTY ON FIRE AT HOME :  Eindelijk met plezier sporten van thuis uit met work-outs on Demand. Heb je meer nood aan de stok achter de deur? Dan kan je je via de app inschrijven voor de dagelijkse Live workouts! 

 

FUEL:  Krijg maandelijks tips, tricks en geweldige recepten, maar ook een persoonlijk voedingsschema volledig op jouw maat inclusief boodschappenlijstje. En neen, het is geen voedingsschema dat voor maanden aan een stuk hetzelfde is! Je krijgt elke week opnieuw een nieuw schema en nieuw boodschappenlijstje, want wij houden gewoon zelf ook van variatie!

 

FLY-mindset en selfcare: Een échte Lioness die FLY-et: YOU First Love Yourself! Wat willen we daar nu meezeggen? Jij beseft dat je voor jezelf moet zorgen om ook voor anderen te kunnen zorgen. Dus je voeding, je sportroutine, maar ook je me-time worden prioriteit! Natuurlijk is je job en je familie superbelangrijk, maar hoe fitter en energieker jij bent, hoe beter jij zal presteren op je job of in gezin!

 

Track your progress:  Wat is de sterkte van elke leeuwin? Dat ze bewust bezig is met welke acties ze moet ondernemen om dichter bij haar doelen te komen én dat zal jij ook gauw onder de knie krijgen met onze Lioness Lifestyle Tracking Tools & Self Check-ins! 

 

OUR LIONESS FAMILY & ONLINE SUPPORT:  We are in this journey together! Niets is erger dan het gevoel hebben dat je er alleen voor staat of denken dat je een oefening niet juist uitvoert of met vragen blijven zitten: via onze besloten Facebook groep kan jij jouw workout filmpjes met ons delen en alle vragen stellen die je maar wilt.

 

PILAAR 1: LIONESS GET YOUR BOOTY ON

Elke maand krijg je een Lioness Proof Trainings Programma aangeboden met

  • 2 krachttrainingen- de zogenaamde Power hours
  • 1 core training- ons zogenaamd Core Hour!
  • En wekelijks 2 Full Body Circuittrainingen- de zogenaamde Lioness Bootcamps. Yes, je leest het goed. Telkens 2 nieuwe workouts om jou te inspireren en te motiveren om te blijven gaan!

Moet je dan 5 keer per week trainen? Neen, dat moet absoluut niet, het mag wel, maar het hoeft niet!

Wat we wel willen is dat jij op z’n minst 2 keer per week thuis traint op de manier dat jij het het liefste doet: sommigen hebben liever het Power Hour- principe anderen liever de Bootcamps! Het allerbelangrijkste is dat je alvast 2 keer per week iets van sport doet thuis!

Overall ga je zien dat er in de Power Hours vaak dezelfde oefeningen gaan terugkomen, maar zoals je zal merken is elke maand altijd een beetje anders om ervoor te zorgen dat jouw lichaam en jouw spieren zich blijven aanpassen en verbeteren, maar het algemeen doel van het Lioness at home programma  blijft altijd hetzelfde:  dat jij de FLY-attitude hebt- en jezelf dus graag ziet door voor jezelf te zorgen door middel van regelmatig sporten en een gezonde levensstijl opbouwen. 

We willen niet alleen dat je er op je best uitziet, maar vooral ook dat je je sterker en zelfzekerder voelt door middel van ons training systeem- wat een combinatie van kracht, circuit en core-training inhoudt.

Met Lioness willen we jou sterker, gezonder en zelfzekerder maken- voor het leven- niet voor een korte tijd! Dit is dus geen snelle oplossing! Trust the process!

 

PILAAR 2: LIONESS FUEL & WEEKMENU’S VOLLEDIG AFGESTEMD OP JOU!

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van jouw macro- en caloriebehoefte inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Sport je intensief of juist helemaal niet? Wil je afvallen of spiermassa opbouwen? Eet je glutenvrij, lactosevrij of liever zonder vlees of vis? Wat je doel en wensen ook zijn, Lioness stelt voor jou elke week opnieuw het ideale menu samen.

Bovendien hebben we een slimme tool die ervoor zorgt dat je weekmenu’s zo kostenefficiënt mogelijk samengesteld worden. Met één druk op de knop krijg je al een overzichtelijke boodschappenlijst voor jezelf! Makkelijker dan dit gaat het niet worden!

PILAAR 3: LIONESS FLY MINDSET AND SELFCARE

Herinner je de Lockdown-periode- waarin iedereen zei “en nu is het écht tijd om aan self care te denken!”?  Wel, bij Lioness is het elke week tijd om aan Selfcare te denken. Wij zijn ervan overtuigd dat dit 1 van de belangrijke pilaren is van een Lioness lifestyle: First Love Yourself and the rest will follow dus elke maand zullen we je Lioness Fly-tips geven en uitdagen voor een nieuwe Selfcare Challenge. 

PILAAR 4:  LIONESS TRACK YOUR PROGRESS

Wij zijn enorm fan van lijstjes en het bewust bezig zijn met wat je doet in je reis naar een Lioness Lifestyle!

Daarbij focussen we ons vooral op actiepunten en die actiepunten kunnen vanalles zijn: op vlak van beweging bijvoorbeeld 2 Keer per week sporten of 10.000 stappen zetten op een dag, op vlak van voeding bijvoorbeeld 8 glazen water drinken op een dag of in plaats van 1 grote zak chips eet ik een klein zakje chips, etc.

De bedoeling is dus dat jij ook elke maand je Lioness Lifestyle Tracker invult, zodat je weet op welke 4 actiepunten je je die maand gaat focussen!

Maandelijks check je even met jezelf in hoe je nu bezig bent én ja… Die self check-in komt ook bij ons als coaches terecht, dus daar is nog eens die stok achter de deur: Wij zullen deze check-ins grondig doorlezen en je helpen met persoonlijke feedback! Doesn’t that sound great?

 

PILAAR 5: lioness family & online support

We are in this together like 1 Lioness Family! Word zeker lid van onze besloten online Facebook-groep en deel daarin je reusltaten, je workout videos en alle vragen die je maar hebt! 

Wij zijn- als je ons ook kent van het Training Center zelf- heel hard gefocust op de juiste techniek, dus ook al train je thuis, film jezelf, post het filmpje in de Facebook groep en wij geven feedback op je houding! Niets is frustrerender dan denken dat je het niet goed doet terwijl dat wel zo is! 

Dus mijn lieve Lioness: wees niet bang om die video’s te posten- het is een privé Facebook groep waar iedereen die met ons traint inzit zodat jullie elkaar kunnen motiveren en inspireren. Zo een video voor een “form check” gaat niet alleen JOU helpen, maar ook andere dames, dus JUST DO IT!

77Breng het Lioness Training Center tot leven in jouw living!

Een gevarieerd maandelijks workoutprogramma met maar liefst 12 verschillende workouts per maand en verdere tips & tricks over de andere Lioness pilaren zoals voeding, selfcare, mindset, etc. 

Ben jij klaar om sterker en fitter te worden en elke week met plezier jouw workouts in jouw eigen kot te doen? 

voor slechts €69/maand

Hoe gaat het dan verder in zijn werk? 

1) Via onderstaande button maak jij een profiel aan in onze Lioness App en kan je een Lioness At Home aanschaffen:

Je hebt onmiddellijk toegang to de Lioness App en de huidige online bootcamps!

2) Zodra we jouw betaling binnenkrijgen gaan wij jouw persoonlijk profiel in ons Lioness At Home-platform aanmaken.

3) Binnen de 24 uur na het inschrijven op de Lioness At Home krijg jij een mailtje met alle login-informatie  voor ons gloednieuwe platform!