lioness at home

lioness at home-PROGRAM

 Wat leuk dat je interesse hebt in ons Lioness At Home-programma! Natuurlijk bestaan er heel wat trainingen en workouts online, maar wat jij mist, is die personal touch en die extra stok achter de deur. Wij willen meer doen dan jou gewoon enkele workouts geven. Wij willen je elke maand motiveren en inspireren op vlak van voeding, mindset en selfcare!

Daarom bestaat ons Lioness at Home-programma niet alleen uit enkele workouts, maar is het net zoals onze manier van werken in het Lioness Training center opgebouwd op basis van de  5 Pilaren: 

1) GET YOUR BOOTY ON:  het maandelijks workout programma dat ervoor zorgt dat jij week na week kracht opbouwt, fitter en sterker wordt 

2) LIONESS FUEL: Maandelijks geven we hier een Lioness handout vrij, tips en tricks over voeding en enkele recepten 

3) LIONESS FLY-mindset en selfcare: Maandelijks word je ook gechallenged met een nieuwe selfcare-gewoonte die je die maand gaat toepassen.  

4) LIONESS Track your progress: Elke maand download jij je nieuwe Lioness Lifestyle Tracker en schrijf je op op welke 4 actiepunten je je die maand gaat focussen! 

5) LIONESS FAMILY & ONLINE SUPPORT:  We are in this journey together! Niets is erger dan het gevoel hebben dat je een oefening niet juist uitvoert of met vragen blijven zitten: via onze besloten Facebook groep kan jij jouw workout filmpjes met ons delen en alle vragen stellen die je maar hebt! 

PILAAR 1: LIONESS GET YOUR BOOTY ON

Elke maand krijg je een Lioness Proof Trainings Programma aangeboden met

  • 2 krachttrainingen- de zogenaamde Power hours
  • 1 core training- ons zogenaamd Core Hour!
  • En wekelijks 2 Full Body Circuittrainingen- de zogenaamde Lioness Bootcamps. Yes, je leest het goed. Telkens 2 nieuwe workouts om jou te inspireren en te motiveren om te blijven gaan!

 

Moet je dan 5 keer per week trainen? Neen, dat moet absoluut niet, het mag wel, maar het hoeft niet!

Wat we wel willen is dat jij op z’n minst 2 keer per week thuis traint op de manier dat jij het het liefste doet: sommigen hebben liever het Power Hour- principe anderen liever de Bootcamps! Het allerbelangrijkste is dat je alvast 2 keer per week iets van sport doet thuis!

Overall ga je zien dat er in de Power Hours vaak dezelfde oefeningen gaan terugkomen, maar zoals je zal merken is elke maand altijd een beetje anders om ervoor te zorgen dat jouw lichaam en jouw spieren zich blijven aanpassen en verbeteren, maar het algemeen doel van het Lioness at home programma  blijft altijd hetzelfde:  dat jij de FLY-attitude hebt- en jezelf dus graag ziet door voor jezelf te zorgen door middel van regelmatig sporten en een gezonde levensstijl opbouwen. 

We willen niet alleen dat je er op je best uitziet, maar vooral ook dat je je sterker en zelfzekerder voelt door middel van ons training systeem- wat een combinatie van kracht, circuit en core-training inhoudt.

Met Lioness willen we jou sterker, gezonder en zelfzekerder maken- voor het leven- niet voor een korte tijd! Dit is dus geen snelle oplossing! Trust the process!

 

PILAAR 2: LIONESS FUEL

Indien je naast sterker en zelfzekerder voelen ook als doel hebt om af te vallen, bekijk dan alvast de handout over voeding en de Top Lioness Tips & Tricks.

Verder ga je van ons nooit een voorgemaakt voedingsschema krijgen- dat zogezegd voor iedereen van toepassing is. Wij zijn ervan overtuigd dat je alles mag eten, maar dat je vooral op zoek moet gaan naar een voedingspatroon en een levensstijl dat past bij jou!

Als je hierbij hulp nodig hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren ivm de Lioness Online Food & Lifestyle Coaching.

PILAAR 3: LIONESS FLY MINDSET AND SELFCARE

Herinner je de Lockdown-periode- waarin iedereen zei “en nu is het écht tijd om aan self care te denken!”? Wel, bij Lioness is het elke week tijd om aan Selfcare te denken. Wij zijn ervan overtuigd dat dit 1 van de belangrijke pilaren is van een Lioness lifesyle: First Love Yourself and the rest will follow dus elke maand zullen we jou Lioness Fly-tips geven. 

PILAAR 4:  LIONESS TRACK YOUR PROGRESS

Bij Lioness zijn we enorm fan van lijstjes en het bewust bezig zijn met wat je doet in je reis naar een Lioness Lifestyle!

Daarbij focussen we ons vooral op actiepunten en die actiepunten kunnen vanalles zijn: op vlak van beweging bijvoorbeeld 2 Keer per week sporten of 10.000 stappen zetten op een dag, op vlak van voeding bijvoorbeeld 8 glazen water drinken op een dag of in plaats van 1 grote zak chips eet ik een klein zakje chips, etc.

De bedoeling is dus dat jij ook elke maand je Lioness Lifestyle Tracker invult, zodat je weet op welke 4 actiepunten je je die maand gaat focussen!

PILAAR 5: lioness family & online support

We are in this together like 1 Lioness Family! Word zeker lid van onze besloten online Facebook-groep en deel daarin je reusltaten, je workout videos en alle vragen die je maar hebt! 

Wij zijn- als je ons ook kent van het Training Center zelf- heel hard gefocust op de juiste techniek, dus ook al train je thuis, film jezelf, post het filmpje in de Facebook groep en wij geven feedback op je houding! Niets is frustrerender dan denken dat je het niet goed doet terwijl dat wel zo is! 

Dus mijn lieve Lioness: wees niet bang om die video’s te posten- het is een privé Facebook groep waar iedereen die met ons traint inzit zodat jullie elkaar kunnen motiveren en inspireren. Zo een video voor een “form check” gaat niet alleen JOU helpen, maar ook andere dames, dus JUST DO IT!

Breng het Lioness Training Center tot leven in jouw living!

Een gevarieerd maandelijks workoutprogramma met maar liefst 12 verschillende workouts per maand en verdere tips & tricks over de andere Lioness pilaren zoals voeding, selfcare, mindset, etc. 

Ben jij klaar om sterker en fitter te worden en elke week met plezier jouw workouts in jouw eigen kot te doen? 

voor slechts €69/maand

voor bestaande Lioness leden: 50% korting

Hoe gaat het dan verder in zijn werk?

1) Via onderstaande button maak jij een profiel aan in onze Lioness App en kan je een Lioness At Home aanschaffen:  

Je hebt onmiddellijk toegang to de Lioness App en de huidige online bootcamps!

2) Zodra we jou betaling binnenkrijgen gaan wij jouw persoonlijk profiel in ons Lioness At Home-platform aanmaken.

3) Binnen de 24 uur na het inschrijven op de Lioness At Home krijg jij een mailtje met alle login-informatie  voor ons gloednieuwe platform!