LIONESS 2021

TAKE OFF CHALLENGE

READY FOR A NEW START IN 2021?

It’s that time of the year: we call it GOAL SETTING season en we love it!

Heel wat dames hebben goede voornemens en willen graag (terug) on track komen met hun voeding om zo enkele kilo’s af te vallen!

Zo’n goede voornemens zijn fantastisch en je moet vooral alles uit die so called “Fresh Start-energy” halen, maar het is ook belangrijk dat je dan écht een plan uitwerkt en een coach hebt die jou begeleidt!

Wil jij je lichaam en mindset veranderen en vooral werken naar een gezondere levensstijl, maar kan je je goede voornemens maar moeilijk omzetten in de praktijk?

Lioness GOT YOUR BACK: op 10 januari starten we met onze Lioness 2021 Take Off Challenge:

Een Food & Lifestyle Online Coachingstraject van 8 weken dat je alle tools geeft om je Lioness Lifestyle een kickstart te geven of bij te schroeven.

Een lifestyle waarin je geniet van gezonder eten en sporten en nooit het gevoel hebt dat jij op dieet bent.

We weten dat heel wat dames altijd de focus leggen op het behalen van een doel dat bepaald wordt door het cijfer op de weegschaal. Hierdoor zijn er vaak frustraties en negatieve gevoelens als het niet snel genoeg gaat!

De focus in deze challenge zal liggen op jouw acties: met stevige checklists  en opdrachten zorgen wij ervoor dat jij stap voor stap groeit naar een Lioness Lifestyle die werkt voor jou met het logische gevolg dat jij fitter, energieker en strakker door het leven gaat!

Are you ready to F.L.Y.?

 

WIL JIJ

 • voor eens en voor altijd stoppen met diëten, stoppen met dure detox teas of shakes of kuren of wat dan ook aan te kopen?
 • nooit meer googlen: Hoe val ik af?
 • een lifestyle vinden dat bij jou past en je ook de gewenste resultaten geeft?
 • weten welke voeding, in welke portie en hoe vaak per dag jouw lichaam nodig heeft om jouw doel te behalen en te behouden?
 • zelfzekerder, fitter en energieker door het leven gaan?
 • NU meer dan ooit een duidelijk doel hebben om naartoe te werken en naar uit te kijken?

ZOEK JIJ

 •  coaches die echt fungeren als een stok achter de deur hebben en wekelijks samen met de andere leeuwinnen jullie weekly TO DO’s van de challenge overlopen?
 • antwoorden op al jouw vragen en gedurende 8 weken geholpen worden ? Dan heb je aan het juiste adres, want deze kan je stellen in de besloten Facebookgroep.
 • na 8 weken al merken dat je meer energie en zelfvertrouwen hebt en dat je lichaam strakker en sterker is?

Dan helpen wij jou graag! 

 

 

DIT IS WAT JIJ ZAL LEREN

FUEL YOUR BOOTY RIGHT

Alles over voeding en hoe jij een maaltijdplan kan creëren en volhouden dat past bij jouw doelen.

Alles begrijpen over caloreëen

Hoe je na de lockdown kan omgaan met jouw veeltallige restaurant bezoekjes en sociale activiteiten.

Er bestaan ongelofelijk veel mysteries over voeding, terwijl het in de basis allemaal niet zo moeilijk is. You know it, just do it… and find a way that works for you.

GET YOUR BOOTY ON

Naast het promoten van dagelijkse beweging binnen je levensstijl zijn wij grote voorstander van krachttraining. Niet alleen voor je lichamelijke doelstellingen maar ook voor je mentale weerbaarheid.

Wij geven je TO DOs om je dagdagelijkse beweging te verhogen, leggen uit waarom krachttraining zo belangrijk is en vragen je om minstens twee keer in de week te Lionessen 

LEVEL UP YOUR FLY MINDSET

Je krijgt tips, tricks en tools to First Love Yourself, vetrouwen in jezelf te blijven ehebben en dat start allemaal bij weten waarom je dit doet.

Know your why, set lioness proof goals, leer omgaan met tegenslagen en negatieve gedachten en zoveel meer… We got your back

TRACK LIKE A LIONESS

Tips, tricks en handige tools om elke dag kleine stapjes te zetten die uiteindelijk zorgen voor een groot effect in jouw reis naar een Lioness Lifestyle.

Je leert en ontdekt hoe krachtig het is om een uitgewerkt plan te hebben om zo jouw meetbare en realistische doelen te bereiken.

Wij helpen je om meer routine te creëren, gewoontes vinden die blijven, je toekmst en het plan te visualiseren.

Kortom, you learn to track to STAY on TRACK

DIT IS WAT JIJ ALLEMAAL KRIJGT 

 • Een wekelijks voedingsschema en bijhorend boodschappenlijstje

Via het Lioness Food Platform krijg jij wekelijks een voedingsschema en bijhorend boodschappenlijstje aangepast aan jouw niveau van sport, jouw doel en jouw persoonlijke voorkeuren.

Je hoeft dus zelf niet meer na te denken over wat je nu op tafel gaat zetten. Wij doen dit voor jou met een super eenvoudig eetschame dat precies op jouw behoeftes is afgestemd.

Jij hoeft alleen het boodschappenlijstje af te printen en naar de winkel te gaan.

No worries? Ben jij vegetarisch, vegan of lust je iets niet? Wij kunnen in het voedingsschema intoleranties en dieetvoorkeuren aangeven.

Ook kunnen we het aantal gewenste eetmomenten aanpassen waardoor we dus echt zoeken naar een voedingsschema dat werkt voor jou.

 • Lioness Take off Success Manual

Je krijgt een Success manual waarin we je alle basics aanleren over voeding en hoe een gezonde levensstijl hanteren. Deze Manual zit boordevol succes tips en strategieën om jullie te helpen het beste resultaat te verkrijgen.

 • Wekelijkse Coaching Calls in groep: 

Gedurende 8 weken zal er een zoomcall ingepland worden op zondag waarin wij jou coachen om de week erop succesvol door te brengen: no more guessing, jij volgt ons schema en legt zo de basis van jouw Lioness Lifestyle.

 • Lioness Lifestyle Tracking Sheets

Je hoeft zelf geen plan te bedenken. Het is aan jou om ons plan te volgen en via de Tracking Sheets jouw vooruitgang in je Lioness Lifestyle bij te houden. Meten is weten. 

 • Lioness Lifestyle Handouts & Tools

Deze handouts & tools zijn kleine handleidingen voor situaties waar wij als vrouwen nu eenmaal mee moeten dealen zoals de menstruatie, emo-eten, op restaurant gaan, omgaan met mensen die zeggen dat we toch helemaal niet té dik zijn, etc… Het zijn dus tips & tricks om jou te helpen in elke situatie als een échte leeuwin te reageren.

 • Steun en toeverlaat van andere leeuwinnen via een besloten Facebook groep

Met deze challenge ben je niet alleen. Het is ongelofelijk hoe krachtig het is om samen met een kleine groep van dames die hetzelfde willen als jou dit jaar fantastisch te starten.  We zijn heel persoonlijk en hechten veel belang aan onze Lioness Family. Je zal snel merken hoe goed het werkt dat er naast de coaches ook nog andere leeuwinnen zijn die je continu motiveren en inspireren om de beste versie van jezelf te creëren. Via de besloten Facebook Groep is er steeds support aanwezig. Elke dag opnieuw.

LIONESS 2021 TAKE OFF CHALLENGE

De prijs van het 8-weken traject bedraagt 198 EUR

Hetzij 99 EUR/maand

Be quick: slechts een beperkt aantal plaatsen 

Vanaf donderdag 7 januari gaat de prijs omhoog naar 129 EUR/maand

Inschrijven voor zaterdag 9 januari. 

are you ready for this lioness lifestyle transformation challenge?

WE CANNOT WAIT TO F.L.Y. WITH YOU TO THE BEST VERSION OF YOURSELF IN 2021

Yes, wij zijn zo blij dat je mee wilt doen

Schrijf je in via dit invulformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Yes, wij zijn zo blij dat je mee wilt doen

Schrijf je in via dit invulformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!